4 Temmuz 2019 Perşembe

Londra'da geçen seks maceramız 6. bölüm

- "yok abi tövbe, ben sadece şey..."

-"e bu kadar gördükten sonra sıra ona gelir tabii, sende haklısın emmioğlu"

Yeşimde alkış tufanı arasında turunu atıp diğerlerinin yanlarında durdu.

Anonsu çıktı ve şimdi ikinci tur başlıyor dedi. Kızlara su sıkılacak...

Yarmalardan biri elinde sprey gibi ağzı olan 2 tüp getirdi.

Heriflerden ikisi bunları çok yakın mesafeden kızların tişörtlerine sıkmaya başladılar. Cemden öğrendiğime göre su özellikle biraz soğuk tutuluyordu ki meme uçları iyice irileşsin.

Yeşim dahil kızların hepsi ürpertiyle çığlık atmaya başladılar. Bu, durumu dahada seksi hale getiriyordu.

İyice sırılsıklam olduklarına emin olunca herifler bardan indiler. Şu anda hepsinin memeleri neredeyse tamamen ortaya çıkmıştı. Göbekleride ıslanmış ve parlıyordu.

Islanan kumaşın altından meme başı etrafındaki harelerde daha iyi görünür olmuştu. Allisonunki orta boy, pespembe, Miriamınkiler küçük memelerine kontrast yapar şekilde çok geniş ve kahverengiydiler. O kadarki, memesinin yarıdan fazlası meme haresinden oluşuyordu.

Jo'nun hareleri erkek memesi gibi küçücük ve koyu pembe, yeşiminkilerde hemen hemen aynı renk ve geniş çaptaydılar. Tabii karımın hareleri meme boyuna göre çok orantılıydı. Memesinin gözler önündeki alt yarısıda ıslak ve parlaktı.

Alkış tufanı koptu ve dans müziği başladı.

Yarışmacılar bu bölümde dans ederek puan toplamaya çalışacaklardı.

Karım mükemmel kalça hareketleriyle adeta oryantal dans yapmaya başladı. Bu bölümde kesinlikle en iyi show yeşiminkiydi. Arada badigardlar kızlara su sıkmaya devam ediyor, tişörtlerin kurumasını ve memelerin görünmez olmasını engelliyorlardı.

O sırada anonscu tekrar bağırdı : 200 pound veren ilk 4 kişi sahneye çıkıp kızlara su sıkma görevini alabilir, ama dikkat, dokunmak yasak!!!!

Yanımızdaki bankacılar birbirleriyle yarıştılar ve 200er poundu çıkaran ilk onlar oldu. Biri yeşime diğeri Jo'ya gittiler. 2 kişi daha çıktı ve allisonla miriamın yanına gittiler.

Bizim jack yeşimin yanıbaşında karım kıvırıp çalkalarken devamlı memelere su sıkıyordu.

Bu arada cem "ya abi herife bak ne kadar hızlı davrandı, ben de niyetliydim yetişemedim" dedi.

Ben : "olum sen manyakmısın 200 pound veriyorsun, eve gidince suyunu bedava sıkarsın yengene"

Cem : "izin verirmisin evde?"

Ben : bana değil kendisine soracaksın, ama burada izin veriyorsa evde senden mi saklayacak aynı şeyi"

Jack bu sırada suyun hafif tazyiğini özellikle yarım tişörtün altından veriyordu. Bununn sebebi belliydi. Çakal tişörtü su ile yukarı sıyırıp karımın memelerini ortaya çıkarmaya çalışıyordu. Derken cem bana "abi burada zaten kural budur, suyla tişörtü çıkarmaya çalışır herkes" dedi. Farkettimki diğerleride aynı şeyin peşindeydi.

Ama en şanslıları jack idi tabii.

Hem karımın memeleri zaten çok iri ve aşağıda olduğundan tişörtün sıyrılması kolaydı hem de çok hareketli bir dans yaparak buna yardımcı olmaktaydı.

Bu esnada Jack çakalı Yeşimin sol memesinin sağından biraz daha aşağıda olduğunu farketmiş, suyun tazyiğiyle devamlı sola çalışıyordu. Kumaş yavaştan yukarı kaymaya başlamıştı. Herkes tezahürat, bağırtıyla ilk kim çıkaracak diye bekliyordu. Ama ilk ortaya çıkacak memenin yeşiminki olacağı biraz belli olmuştu ve tüm salonun konsantrasyonu ondaydı.

Muhteşem bir duygu içindeydim. Sikim kalkmıştı neredeyse.

Sonunda jack suyun tazyiğiyle karımın yarım tişörtünü yukarı sıyırmayı başardı ve sol memesinin ucunu ortaya çıkardı. Meme çok iri olduğundan hala tamamı açılmamıştı ama bundan sonrası kolaydı. Suyu iyice bastırıp tamamen yukarı çıkardı.

Salon artık tezahürattan inliyordu.

Hemen sağ memeye geçti ve artık daha kolay olan uygulamaya devam etti.

Yeşimin sağ memeside az sonra ortaya çıktı. Neredeyse piercingine kadar sarkan iri memeleri herşeye rağmen gururla karşıya bakan uçlarıyla tüm barın gözleri önüne serilmişti. Karım bu arada dansına devam ediyor ve o iri memelerini sağa-sola, aşağı-yukarı sallayıp duruyordu. Adeta kocaman birer sarkaç gibiydiler.

Cem yengesinin memelerini çırılçıplak görünce kendinden geçmiş, sikini düzeltip duruyordu pantolonun içinde.

Arada bana dönüp "osman abi kusura bakma nolur, napiim yengemde olsa erkeğim işte bilirsin" diyordu.

Ben : "olum bu bir eğlence, keyfine bakacaksın tabi., sen kusuru falan bırakda beğendinmi yengenin memişlerini onu söyle" dedim.

"emmioğlu beğenmezmiyim, çok iri olduklarını zaten biliyor ve bu yüzden seni hep şanslı görüyordum, ama bizzat kendilerini görünce.... inanılmaz iri ve güzeller" dedi.

O sırada diğer kızların memeleride tamamen ortaya çıkmışlardı. Herkes coşmuş durumdaydı.

O sırada müzik kesildi ve dans bitti.

Anonsu çıkıp şimdi yarışmacılar erotik hareketler yaparak puan toplayacaklar dedi ve adaylardan zaten yukarı sıyrılmış tişörtleri çıkarmalarını istedi.

Hepsi denileni yapıp üstlerini tamamen çıkardılar.

Anonscu kızlardan denilen hareketi aynı anda yapıp kendisi stop diyene kadar o pozisyonda kalmalarını istedi.

İlk hareketi yaptı ve barı karşıdan gören kadınların öne doğru eğilip ellerini dizlerine koymalarını istedi, kendiside bizzat yapıp göstererek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder