4 Temmuz 2019 Perşembe

Londra'da geçen seks maceramız 10. bölüm

Karım mayaya döndü ve "o zaman biz de çamaşırlı gidelim, ne dersin maya" diye sordu. Maya cevap olarak gülümsedi ve soyunmaya başladı.

Üstündeki straplezi çıkardı ve altından askısız beyaz sutyeni çıktı. Tabiki karımın sutyenlerinin yanında minicik birşeydi. Eteğinide sıyırınca altından bembeyaz bir tanga çıktı. Götü tam latin götüydü, jennifer Lopeze benziyordu, geriye doğru çıkık ve kalkık. Hiç selüliti yoktu, pürüzsüz ve mükemmel bir göttü. Ve ayağındaki dolgu topuk terlikler içindeki güzel bordo ojeli ayakları görüntüsünü tamamlayan bir aksesuar gibiydiler.

Bu arada yeşimde kırmızı sutyeni ve kırmızı g-stringiyle kalıvermişti. Ayağındaki siyah ince topuk terliklerin içindeki ayaklarının ve ellerinin kırmızı ojeleri çamaşırlarının rengiyle mükemmel uyum içindeydi. Tabi sutyeninin büyüklüğü mayanın 2-3 katı kadar görünmekteydi. kalçaları mayaya göre çok daha geniş, götü çok daha yayvan ama doğal olarak onunki gibi kalkık ve çıkık değildi. Ve bol bol selülit vardı tabi tamamı açıkta olan göt yanakları ve kalçalarında. Ama her zamanki gibi onlar bile olgun bir kadının seksiliğine seksilik katmaktaydılar.

Cemle biz de soyunup külotlarımızla kaldık. Onda boxer bende penye-şort vücuda yapışık bir külot vardı.

Ayağımızda ayakkabılarla ama sadece donlu vaziyette komik görünüyorduk.

Hatunların bellerinden tutup büyük salona geçtik. İçeride yaklaşık 13-14 çift vardı. Hızlı bir tarama ve gözlem yaptığımda büyük çoğunluğun bizim yaş grubunda olduğunu farkettim. İçlerinde 2 çift 55-60 civarında görünüyordu, genç olarak cemlerden başka sadece 1 çift daha vardı.

Samimi ama saygılı bir ortam vardı. Herkes birbiriyle tanışıp sohbet ediyor ama yarı çıplak olmasına rağmen kimse kimseyi elle veya sözle rahatsız etmiyordu. Zaten buradaki kural kesin olarak buydu.

Bizde hemen en yakında birbirleriyle sohbet eden 3 çiftin arasına katıldık ve tanışabilirmiyiz dedik.

Kendimizi tanıtıp türk olduğumuzu söyleyince çok büyük ilgi gördük. 3 çiftde ingilizdi ve biz yaşlardaydı, içlerinde biz 3 türk ve maya brezilyalı olamk üzere 4 yabancı olduk böylece.

İlgi hemen kzılara kaydı ve erkeklerin 3üde yeşimin ve mayanın ellerini öptüler.

Yeşimin destekli kırmızı sutyeni memelerini tüm ihtişamıyla kaldırmış, sıkıştırmış ve üst yarılarını tamamen ortaya çıkarmıştı. Tüm erkeklerin ve hatta kadınların gözleri onlardaydı. Yan gözle baktığımda bizim emmioğlununda gözlerini karımın memelerinden ve vücudundan alamadığını farkettim. Diğer hatunlarda fena değildi, en azından hepsi çok bakımlıydı. Memeleri karımınki kadar iri olanı bizim küçük grupta yoktu, hepsi siyah iç çamaşırlar giymişlerdi, sadece yeşimde kırmızı ve mayada beyaz renk vardı. Erkeklerde genelde hafif göbek hakimdi. İçlerinden 2si de tanga giymişlerdi. Etrafa şöyle bir bakınca en az 3-4 tane daha tangalı erkek gördüm. Bu arada kadınlardada bol miktarda vardı tabi tanga ve g-string.

Yeşiminki kadar minik string sadece 1 hatunda daha gördüm ve bir kez daha karımla cesaretinden ötürü gurur duydum. Biz yaşlardaki hatunların birçoğunun kalçaları selülitliydi.

Sanırım en geniş kalçalar yine benim karımdaydı.

Diğer bir köşede memeleri yeşimden bile daha iri bir hatun gördüm ve çok heyecanlandım. Yaşı 46-47 civarındaydı ve sutyeni yeşim kadar destekli değildi. Bu haliyle yaşına ve meme ebadına rağmen memelerinin yeşimden daha dik olabileceklerini anladım.

Kadınların çoğunda dövme vardı, en güzelleri popolarda ve memelerde olanlardı tabi ki.

Bu arada karımın göbek piercingide o muhteşem ayva göbeğinde harika duruyordu ve dikkat çekiyordu.

Sonra alt tarafları incelemeye başladım. Zaten yeşimin minnacık stringi neredeyse sadece kukusunun yarığını kapatabiliyordu. Sezaryen izi stringten 4-5 parmak yukarıda kalıyordu.

Kadınların bazılarının külotlarından alt tarafın ormanlık olduğu belli oluyordu, özellikle şeffaf olanlarından.

Mayanın kılları anladığım kadarıyla şerit şeklinde trimliydi.

Az sayıda da olsa yeşim gibi tamamen kaymak kukular da mevcuttu.

Biraz daha içip, sohbet edip göz banyosu yaptıktan sonra sıra oyunlara geldi. Önce tüm çiftlere birer numara verildi. Bizimki 9, cemlerinki 7 idi. En son numara 15 olunca içeride kaç çift olduğunu anladık.

Hem kadınlar hem erkekler numaraları külotlarına iliştirdiler.

Sonra hatunları arka tarafa çağırdılar.

Derken içeriye giren bir görevli hatun (bizi kapıda karşılayan) hepimize tahmini bedenlerimize göre birer siyah tanga mayo verdi ve kendimizinkileri çıkarıp onları giymemizi istedi.

Hep beraber soyunduk. Cemle beraber diğer heriflerin siklerine bakıyorduk. İçeride bizden başka sadece 1 kişi daha sünnetliydi, ve genelde ingilizlerin sikleri epey büyüktü. Muhtemelen benimki en kısa olanlarıydı 15 erkeğin içinde, çok şükür kalınlık olarak çoğundan iyiydim.

Tabi bizim emmioğlununki salondakiler arasında ilk 3e rahat girer belkide birinci olurdu.

Hepimiz tangaları giyince mayo kumaşının bedene yapışan ve sikimizi olabildiğince ortaya çıkaran bir kumaş olduğunu anladık. Bu arada hafif bol gelen ve sikine tam yapışmayanların tangalarını birer beden küçüğüyle değiştirdi hatun. Tabi bu arada kendisi de herkesin siklerini inceleme fırsatı buldu bol bol. Bazı meslekler gerçekten muhteşem

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder