4 Temmuz 2019 Perşembe

Londra'da geçen seks maceramız 12. bölüm

Sonra birer tane siyah kumaşla gözlerimizi sıkı sıkı bağladılar, hiçbirşey göremiyorduk gerçekten. Jason çıkıp yarışma başlıyor dedi ve hatunların topuk sesleri duyuldu. Hepimizin önünde birer hatun durdu. Gongla beraber götlerini ellemeye başladık. 20 sn sonra çalan gongla hatunlar çekildi ve biz tahminlerimizi önümüzdeki ellediğimiz hatuna söyledik, doğru numarayı bilenlerin skorları tutuldu.

Yarışma bittiğinde skorlar açıklandı ve 7 doğru tahminle birinci ben oldum.

Yeşimle birbirimize sarılıp öpüştük ve kutladık, diğerleride bizi öperek kutladılar.

Şampanyamızı aldık.

Daha sonra aynı yarışmanın birde tam tersi yapıldı ve hatunlar erkekleri götlerini elleyerek tanımaya çalıştılar. Maalesef burada birinciliği bir ingiliz hatuna kaptırdık.

Bu kadar eğlence ve erotizm sonucu erkeklerin çoğunda yarım ereksiyon hali vardı ve tangalara sığdırmak zorlaşmıştı. Bizim emmioğlunun azmanı ise neredeyse tamamen sertleşmişti ve başı mayonun dışına taşmıştı.

Sonra parti başladı. Sahnede herkes tanga mayo ve bikinilerle dans ediyordu. Bu arada yeşimin dansı sırasında ince askılı, koca memelerine küçük gelen bikini kesinlikle onları zaptedemiyordu. İri memeler deli gibi zıplayıp sallanıyor ve herkesin bakışlarını diğer iri memeli hatunla beraber üstlerine çekmeyi beceriyorlardı 15 kadın içinde. Bizim çakal emmioğluda devamlı olarak yengesine yakın dans ediyor ve özelliklede bu haldeki iri memelerini göz hapsinde tutuyordu.

Durumun farkında olan yeşim, cemin ellerinden tuttu ve onunla dans etmeye başladı.

Zıplayan memeler cemin çok yakınındaydı şimdi. Bu arada dans figürlerini geliştirmeye başladılar. Cem yeşim ablasını ince belinden tutup geriye yatırıyor, sonra havaya atıp tutuyordu. Bende mayayla dans ediyordum, onun küçük memeleri ne kadar zıplasada sallanmıyor ve bikiniden çıkma tehlikesi yaşamıyordu.

Herkesin ama özellikle cem ve benim merakımız yeşimin memelerinin bikiniden ne zaman dışarı fırlayacağıydı ki cem yeşimi tek kolundan hızlıca döndürerek çekip kendine yaslama figürünü yaptığında sol memenin yarısı bikininin altından çıkıverdi.

Ama bu harekette yeşimin arkası ceme yaslandığından cem henüz görmemişti. Bununla beraber karımın geniş ve löp kalçalarının emmioğlunun oduna yaslanması durumu kendisini memnun etmekteydi tabi.

O sırada hiç beklemediğim birşey oldu ve yanlarında dans eden ingilizlerden bir adam karımın sol memesini avuçlayıverdi. Koca memeyi tek eliyle kavrayabildiği kadar tutup mıncıkladı, hafifçe sıktı ve bıraktı. Karımın memesinin hala alt yarısı dışarıdaydı, koyu renk areolasının alttan küçük bir kısmı görünüyordu.

Sonrada gülerek yeşime göz kırptı ve başparmağını yukarı kaldırıp çok iyi hareketi yaptı.

Bunun üzerine yeşim dansı kesti, adamın karşısına geçti, sanki çok kızmış gibi bacaklarını açıp ellerini kalçalarına dayadı ve nedir o çok iyi olan der gibi bir hareket yaptı.

Aradan 2-3 saniye geçince de sürpriz bir hareketle ince ipli ve zaten memelerini zor tutan bikini üstünü çıkardığı gibi sahneden dışarı attı, ellerini başına koyarak verebileceği en seksi pozla iri memelerini adama resmen sundu.

Adam da bunun üzerine karımın her iki çıplak memesini de tuttu ve 1-2 saniye kadar mıncıkladı. Daha sonra tüm salona dönüp iki elinin başmarmaklarını kaldırıp "mükemmel" hareketi yapınca tüm salondan ıslık ve alkış koptu.

O sırada jason sahneye gelip yeşimi elinden tuttu ve kenara çekip birşeyler söyledi, karımda başıyla onaylama hareketi yaparak ona bir cevap verdi. Ben olayları tamamen akışına bırakmış karımla ilgili herşeyin heyecanını sürprizlerle yaşamaya odaklanmıştım.

Sonra jason müziği kısıp sahneye çıktı ve "baylar bayanlar, görüyorumki bu cesur türk hanımının harika memeleri sizlerden hakettikleri ilgiyi gördüler. Bu durumda anlık yarışmalarımızdan birini açıyorum, ilk el kaldıracak kişi 9 numaraya bir şişe şampanya hediye ettiği takdirde diğer bir şişeyide hanımefendinin memelerinden içme şansına sahip olacak" dedi. (böylece 2 şişe şampanya birden satmış olacaklardı)

Anons biterken bizim emmioğlunun izin ister gibi bana bakan gözlerini gördüm ve elini tutup gerek yok dedim.

Cem muhtemelen yengesiyle bu kadar samimi olmasına izin vermediğim için izin vermediğimi düşünüyordu..

Anında 4-5 adet el kalkınca jason yeşime dönüp sen seç dedi. Yeşim de memelerini sağa sola sallayarak "bende bunlardan 2 tane var" dedi. Salonda herkes gülerken devam etti "o yüzden iki kişi seçtim". adamları işaret etti ve herifler zıplayarak karımın yanına geldiler.

Bu arada bende ceme "emmioğlu gel, bizde yardım edelim" dedim ve yeşimin yanına gittik.

Yengesinin kocaman memelerinin yanında durup dokunmamak cemin yutkunup durmasına sebep oluyordu, gözlerini onlardan alamıyordu. Siki kazık gibi olmuş ve yarısı mayonun dışına çıkmıştı. Karımında ara ara cemin azman sikine göz attığını görüyordum. Bu arada salondaki heriflerin yarısınınki kazık gibiydi. Ben dahil diğerleri de yarı sertleşmişti.

Derken Yeşimin seçtiği 2 herif memelerinin hizasına konan taburelere oturdular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder