4 Temmuz 2019 Perşembe

Londra'da geçen seks maceramız 11. bölüm

Sonra 9 numarayı gösteren kartonuda tangama iliştirdim ve hazır hale geldim.

Az sonra 15 tane hatun içeri girdi. Onlarada tek tip beyaz bikini giydirmişlerdi.

Muhteşem bir manzaraydı. Hatunların hepsi beyaz bikinileriyle ve tek tip cam dolgu topuklu pornografik dolgu topuklarıyla salona tek sıra girdiler. Bikini altlarında numara kartonları iliştirilmişti. Erkekler ve kadınlar tek sıra olarak karşılıklı dizildik. 9 numarasıyla yeşim muhteşem duruyordu diğer hatunların arasında. Bikini üstlerinin en büyüğü muhtemelen onda ve diğer iri memeli hatundaydı. Yine de üst bikini karımın koca memelerini tam olarak kavrayamamış ve yarısını açıkta bırakmıştı. Özellikle sol memesini.

Karım normalde hep destekli, kalın kumaşlı ve balenli bikini üstü alır. Bu sayede memeleri plajda hem dimdik ve yusyuvarlak görünür hemde üst yarıları olduğu gibi meydandadır. Ancak bu kez kendisine verdikleri bikini sıradan ince mayo kumaşına sahip, desteksiz ve balensiz bir modeldi. Bu durumdada bikini karımın memelerini toplamakta zorluk çekiyordu ve olanca irilikleriyle sarkmış durumdaydılar.

Tabi bu kumaşın bir de avantajı vardı, ve irileşmiş meme uçlarını olduğu gibi belli ediyordu. En büyük bikini üstü olmasına rağmen hem alttan hem üstten dışarı taşıyordu memeleri.

Bize de tangalarımızı giydiren hatun tarafından az sonra yarışmanın başlayacağı söylendi, ve hatunlara alıcı gözle bakmamız tavsiye edildi. Bizim emmioğlu, abi az sonra hangi göt hangi hatuna ait bilmece oyunu oynicaz.

Bize tangaları giydiren hatun gibi kadınlarada tanga bikinilerini seçme ve giymelerinde yardımcı! olup yanlarında bulunan Jason diye bir erkek vardı. Kendisi muhtemelen bu dünyadaki en keyifli işlerden birini yapmaktaydı

Jason kadınların yanına gelerek herkese susmasını işaret etti ve yarışmamız başlıyor dedi:

"Şimdi hanımlar numaralarını da gösterecek şekilde arkalarını dönüp sizlere birbirinden güzel popolarını sunacaklar. bu harika popoların herbirini incelemek için 20şer saniye süreniz var, tüm baylar önündeki hanımın poposunu inceleyecek, 20 saniye sonunda gong çalınca sağa doğru birer kişi kayıp diğer hanımın poposunu inceleyeceksiniz, baylar için güzel haber şu ki bu inceleme sırasında ellerinizi kullanmak serbest, daha sonra erkeklerin gözlerini bağlayacağız ve yine elleriyle hatunların popolarını tanıyıp numaralarını söylemelerini isteyeceğiz. En çok popoyu doğru bilen bir şişe şampanya kazanacak"

Tabi bizim emmioğlu ve müdavim olan çoğunluk olayı biliyordu zaten. Sadece biz dahil 3-4 yeni çiftden bunu dediği anda salonda sevinç dalgası yükseldi.

Sonra numara sırasıyla dizildik ve hatunlar önümüze gelip sıralandılar. Herkesin önünde kendi hatunu vardı öncelikle. Bu arada jason "zaman kaybetmeye gerek yok, herkes kendi kadınının poposunu tanıyor zaten, erkekler hemen birer tane kaysınlar" dedi.

Birer kişi sağa kayınca ben 10 numaralı hatunun tangalı poposunun önüne geldim, bizim emmioğluda 8 numaraya. Böylece bir sonraki turda yengesinin poposunu elleme şansını yakalamış olacaktı. Bu durumda cem mi, ben mi yoksa yeşim mi daha heyecanlıydı kestirmek zor.

Ben kendime bir taktik yaptım. Tüm hatunların popolarını tanımaya imkan yoktu, herkes zaten kendi karısını tanıyacaktı. Bunun yerine çok farklı yapıdaki götlere odaklanıp onları tanımamı sağlayacak farklılıklara odaklanmaya ve 3-4 tanesini tesbit edecek durumda olmaya karar verdim. Bunlardan biriside mayanın götüydü, çünkü o geriye doğru çıkık, sert, dolgun, selülitsiz götü diğerlerinden ayırabilmek daha kolaydı.

Gong çaldı ve yarışmanın ilk etabı başladı. Önümdeki 10 numaralı hatun zayıf, kalça çıkıntısı olmayan 35 yaşlarında bir ingilizdi. Tüm vücudu ve götü çilliydi. Bunu aklımda tutabileceğimi düşünerek her iki yanağını, kalçalarını, hatta içeri doğru apış aralarını iyice mıncıkladım. Zayıf, kalçasız, selülitsiz göt 10 numaraya aitti.

Bu arada yeşimin götünüde yanımdaki 8 numaralı ingiliz iyiden iyice mıncıkladı, löp löp yanaklarını yoğurdu, karımın selülitlerini titretti, geniş kalçalarını elleyip ebatlarını aklında tutmaya çalıştı.

Gong çaldı ve birer sağa kaydık. En heyecanlı an geldi çünkü 7 numara emmioğlu karımın, yani yengesinin, yani kaç senelik yeşim ablasının götünü umursamazca ellemeye başladı. Her tarafını iyice yoğurdu, 20 saniyelik fırsatı alabildiğine kullanmaya çalışıyordu. Geniş basenlerini, kalçalarını, löp ve yumuşak yanaklarını, içlere doğru apış aralarını elleyip mıncıkladı. Ben bu turu fazla umursamadım, ellerim önümdeki götte ama gözlerim emmioğlunun karımı mıncıklamasındaydı.

20 sn çabuk bitti. Uzatmayayım, 1herkes kendi hatunu hariç 14 hatunun götlerini mıncıkladı. Ben aklımda yeşim hariç 4 tane tuttum. Hedefim skoru en az 5, diğerlerinden de tutturursam 6-7 yapmaktı. Bu 4den biri maya, diğeri 10 numaralı zayıf göt, epey tombul 13 numaralı göt ve en az yeşim kadar geniş kalçalı ama daha zayıf, löp yanaklı olmayan 3 numaraydı.

Hatunları tekrar içeri alırlarken cem bana dönüp "abi umarım bana kızmazsın" dedi. "Olum bu bir oyun, madem geldik kuralına göre oynicaz" dedim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder