4 Temmuz 2019 Perşembe

Londra'da geçen seks maceramız 14. bölüm

Ayağa kalkıp sadece 5-10 cm uzaklaştığım yatağa tekrar baktığımda 4 erkeğin birden elleriyle karımın vücudunu keşfetmekte olduğunu gördüm, heyecan ve memnuniyetle.

Dahada ilginci ne zaman yaptıklarını anlamadığım şekilde heriflerin 4üde mayolarını çıkarmışlar ve sünnetsiz siklerini sıvazlıyorlardı. Yeşim zevkten 4 köşe olmuş durumdaydı.

Halen dizlerinin üzerinde yatakta oturmaktayken heriflerden biri başparmağını stringinin yanına geçirip çıkarmak için zorlamaya başladı, diğeride diğer tarafından aynı şeyi yapıyordu ama o pozisyonda stringin çıkması zordu.

Nitekim ince ip ancak karımın oturduğunda iyice genişleyen basenlerine kadar birkaç santim sıyrılabilmişti.

Bunun üzerine yeşim heriflere yardımcı olmak üzere yatakta ayağa kalktı, 1 saniye sonra üzerinde kalan, sadece kocasına ait olması gereken en mahrem bölgesini kapatan tek parça kumaş da uçuvermişti.

Karımın yeni ağdalanmış, bembeyaz, pamuk gibi kukusunu gören ingilizler büyülenmiş gibi bakıyorlardı. Yeşim o kadar heyecanlanmıştıki klitorisi iyice şişmiş, zevk suyu çoktan apış arasının tamamını sırılsıklam etmişti. Bende artık karıcığımla sikişmeyi ertelemiş, bu nefis olayı zevkle seyretmeye başlamıştım.

Derken diğer hatunda (adı laura idi) yeşimin etrafına dizilmiş 4 erkeğin arasına girdi ve büyülenmiş şekilde karımın tam gözleri hizasındaki kukusunu seyreden 4 erkekten önce davranarak yeşimin kaymak gibi kukusunu avuçlayıverdi.

Bu hareket karşısında hepimizden bir woow sesi çıktı. Lauranın çok hoşuna gitmiş olmalıki avuçladıktan sonra karımın şişmiş klitorisine parmağıyla masaj yaparak devam etti.

Heriflerden önce biri sonra diğeri halen ayakta durmakta olan karımın arkasına geçip oturdular ve o koca geniş kalçalarını ve löplöp selülitli göt yanaklarını mıncıklamaya başladılar, lauranın kocası david ve diğer herifte memelerini yoğurmaya başladılar. 4 erkek ve 1 kadın sadece karıma yoğunlaşmışlardı. Ben sadece dışarıdan seyretmekteydim.

Yeşim az sonra ayakta durmaktan sıkıldı ve yatağa sırtüstü uzandı. Bu pozisyonda koca memeleri yanlara yayıldılar ve olduklarından az daha küçük göründüler ama herifleri durdurmadı bu görüntü.

Sonra yeşim bana işaret etti ve başucuna çağırdı, heriflerin kıskanan bakışları altında taş gibi sikimi ağzına aldı, emmeye başladı.

2 kişi koca memelerini yanlardan alıp alıp yoğuruyorlar ve koyu pembe areolalarının ortasında hiç görmediğim kadar irileşmiş olan meme uçlarını çekiştirip, burup duruyorlardı.

Az sonra karıcığımın kukusunu ellemekte olan Laura eğildi ve karımın klitorisini yalamaya başladı. Bu pozisyonda kendiside iyice domalmış olduğundan göt deliği ve amı gözlerimizin önüne serildi. Bunun üzerine yeşimin memelerini yoğurmakta olan heriflerden biri hemen kadının arkasına geçti ve taş gibi sikini yavaş yavaş lauranın amına batırmaya başladı. Kısa sürede iri organ gözden kayboldu ve hemen akabinde içeri girip çıkmaya başladı.

Domalmış vaziyette yabancı bir erkeğin organını kadınlığının içine alan laura karımın kukusunu dahada şehvetle yalamaya başlamıştı artık.

Yeşim benimkini yavaş bir tempoyla emerken diğer bir herifde sikini lauranın ağız hizasına getirmişti. Kadın karımınkini bırakıp herifin sikini ağzına aldı. Şu anda 2 yabancı erkek önden arkadan ingiliz hatunu doldurmuşlardı ve kocası büyük bir keyifle seyrediyordu.

Boşta kalan diğer herif yeşimin memelerini emmeyi bırakıp boşta kalan kukusunu yalamaya başladı.

Karımın kalça hareketlerinden artık boşalmak üzere olduğunu anlıyordum. Zaten her zamanki gibi kendi orgazmı yaklaşırken dünyadan tamamen koptu ve benimkinide ağzından çıkardı, gözleri kapandı, kalçaları daha büyük daireler çizmeye başladı ve sonunda yabancı bir erkeğin ağzında orgazmını doyasıya, inleye inleye yaşadı.

Herif kaymak kukuya bir öpücük kondurup ağzını ayırdı. Ben daha fazla dayanamayıp karımın bacaklarını ayırıp arasına girdim ve içine soktum.

O sırada laurayı siken herif kocasının gözleri önünde kadının içine patladı, dışarı çıkardığında kadının deliğinden kıllı bölgeye doğru meniler akmaktaydı.

Derken ağzındaki herifde kasılmaya başladı, laura herifinkini son anda ağzından çıkarınca koca sik hatunun minik memelerini meniye boğdu. En son kalan damlalarıda eliyle sağarak meme uçlarının üzerine boşalttı herif.

Lauranın kocası manzaradan mest olmuş durumda elleriyle herifin menilerini karısının vücuduna yayarak parıl parıl parlamasını sağladı.

Sonra diğer iki herif yeşimin üzerine gelerek bir elleriyle karımın koca memelerini mıncıklayıp diğer elleriyle 31 çekmeye başladılar.

Kısa süre sonra hem herifler hemde ben kukusundan çıkararak yeşimin göbeği ve memelerini meni içinde bıraktık.

Yeşim ve laura biraz dinlenip beraberce odadaki duşa girdiler ve biz 5 erkek seyrederken birbirlerini yıkadılar.

Giyinip çıkınca bizim Cem ve Mayayla buluştuk ve sanki sinema çıkışıymış gibi doğal bir şekilde evin yolunu tuttuk güle oynaya.

6. Bölüm

Akşam evde her zamanki seremoni gerçekleşti ve sırayla kapısız banyoda duşumuzu aldık. Karım duşunu alırken emmioğlu cemle beraber salonda oturuyorduk. Cem devamlı olarak bir bahane yaratıp banyonun önünden geçmekteydi, ve her seferinde içeriye uzun uzun göz atıyordu. Sonunda mutfağa bira almaya giderken bende dayanamayıp kalktım ve "emmioğlu dur bende seninle geleyim bari" dedim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder