4 Temmuz 2019 Perşembe

Londra'da geçen seks maceramız 20. bölüm

Banyoya girdiğimizde cem küvette duş almaktaydı. Karım cemcim bizede yer aç bakalım dedi. Cem zevkle yer açtı ve yeşim ortada, 3 kişi küvetteydik.

Niko ve joe da kapıda seyir halinde.

Karım arkasını onlara dönüp havlusunu açtı ve dışarı bıraktı. Cemden memelerini yıkamasını rica etti. Oğlanlar ön tarafını göremiyorlar, sadece cemin koca memeleri kaldırıp mıncıklamasını ve abartılı şekilde yıkamasını seyrediyorlardı.

Ama karımın geniş kalçaları, löp göt yanakları, tüm selülitleri ve ihtişamlarıyla gözlerinin önünde bu kez stringi bile olmaksızın duruyorlardı.

Bizim amcaoglu artik yengesinin ciplak vucuduyla iyice icli disli olmustu. Ev arkadaslarinin karimin genis kalcalarini gozhapsine aldiklari sirada o da yesimin meniyle yikanmis iri ve sarkik memelerini avuclayarak ve minciklayarak yikiyordu.

İsini bitirdiginde joedan kenardaki havluyuistedi ve karimin memelerinin altini ustunu yine abartili hareketlerle yogurarak kuruladi, yengesini tekrar havluya sardi ve kuvetten cikardi.

Yesim havluya sarili sekilde salona gecti, bizde pesinden.

Su anda salondaki tek kadin havluya sarili, ben dahil 4 erkegin tamaiysa cirilciplakti. Cok normal bir olaymis gibi karsilikli oturmus sohbet ediyorduk. Su anda sadece benimki sonuktu. 3 kisininde sikleri sanki gozumuzun icine girercesine kalkikti. Tabi emmioglu ve nikonunki olanca hasmetleriyle durmaktaydilar yesimin karsisinda.

Bir ara cem bizde gidip giyinsek iyi olur, bu halimizle ayip oluyor galiba diyince yesim, erkek adamin mali meydanda olur, hem fenami etrafimda birsuru ciplak genc adam var. Her kadinin ruyasi sekerim, cennette gibiyim diyince vazgectiler ve iyice rahatladilar.

Karim kisa havlusuyla bacak bacak ustune atinca bacaklari apis arasina kadar acilmisti. O pozisyonda kukusu gorunmuyordu ama baldirlar basenler sonuna dek ortadaydi. Tabii basenlerdeki selulitlerin tamamida gozler onundeydi. Heriflerin sikleri patlamak uzere olmaliydi artik.

Derken cem karima yenge gelip aramizda otursana diyerek nikoyla beraber oturdugu kanepenin ortasini isaret etti. Yesimde e geleyim madem sekerim dedi ve kalkip ikisinin arasina oturdu. Joe ve ben karsidan seyrediyorduk.

Niko, yesim bak ayni hatayi tekrar yaptin diyerek odun gibi olmus sikini gosterdi.

Ne demek istedigi cok acikti. Yesim zaten kazik gibi ve kocasininkinin 2 kati ebattaki sikleri seyretmekten kendini alamiyordu, dolayisiyla ikrami geri cevirmedi ve sag eliyle nikonun odun parcasi gibi organini alip sivazlamaya basladi. Hemen arkasindanda ceminkini sol eline aldi.

2 adet koca erkeklik organini ayni anda sivazliyordu simdi. Niko hemen karimin havlusuna meyledince karim bir kez daha elini tutup itti ve cirilciplak kalmaya henuz hazir olmadigini soyledi.

Bunun uzerine cem ve niko karimin ciplak bacaklarini oksamaya basladilar. Cinlide dayanamayip yesimin onunde diz coktu ve kirmizi ojeli ayaklarini opmeye basladi. Yesimin buna itirazi yoktu. Karimin ayaklari ve bacaklari 3 genc erkek tarafindan doyasiya sevilmekteydi.

Zevkten bacaklari hafiften acilmaya baslamisti. Joenun hizasina gelip yere egilince aralanan bacaklarin arasindan kuku yariginin gorunur hale geldigini farkettim. Tabi bu harika manzara sadece joe icindi. Zaten o da gozlerini oradan alamiyordu, bir yandan yesimin ayaklarini ve bacaklarini opup oksarken.

Digerleride bacaklarini, baldirlarini oksayip mincikliyorlardi. Yesim her iki elini ayni anda cok maharetli kullaniyordu. Organlarin her ikiside cok iri olmalarina ragmen karimin narin kirmizi ojeli elleri isini biliyordu ve o ellerin o organlarin ustundeki goruntusu muhtesemdi.

Once niko bosaldi. Herifin tasaklarindaki meni deposu inanilmazdi, bir kez daha yogun bir yagmur basladi. Sikinin basindan jet hiziyla fiskiran meniler kendi gogsune ve yesimin eline koluna bulasmisti.

Hemen pesinden emmioglu izledi onu. Ayni sekilde karimin sol eliyle koluda meni icinde kalmisti.

İkiside bosalinca yesimin bacaklarini yalayip kukusunu seyretmekte olan cinli ayaga kalkti ve kucuk ama kazik gibi kalkmis sikini karimin onune uzatti. Dogal olarak aynisindan istiyordu o da.

Yesimde cocuk pipisi gibi duran cinli sikini eline alip sivazlamaya basladi. Derken minik yumurtaliklarini da avuclamaya basladi, oglan zevkten dort koseydi.

Bu sirada cem ve niko sirayla kalkip banyoya gitmisler ve duslarini alip uzerlerindeki menileri temizleyip donmuslerdi bile. Simdi sonmus sikleriyle seyir zevkine varmaktaydilar.

Joe yesimin onunde durmaktaydi ve karima iyice yaklasabilmek icin o kadar sokulmustuki havlu neredeyse tamamen beline dogru siyrilmisti. Sadece bacaklarinin tamami ve omuzlari ciplak olmasina ragmen 45lik karim dunyanin en seksi goruntusunu vermekteydi.

Yesim "ay sunun sirinligine bak ya, yerim ben bu pipicigi" dedi turkce olarak. Bunun uzerine cem de "yenge bende hic yapmicaksin diye korkuyordum, hadi ye madem biz de seyredelim, tabi osman abim izin verirse" dedi.

"olum benim bu konudaki zihniyetimi ve ne kadar hoslandigimi anlamadin mi bi haftadir" dedim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder