4 Temmuz 2019 Perşembe

Londra'da geçen seks maceramız 22. bölüm

Herif deli gibi yalamaya, klitorisini emmeye, dilini sokabildiği kadar içeri sokmaya başladı.

Yeşimin ilk orgazmı 2 dakika sürmedi ve sarsıla sarsıla ve inleyerek boşaldı.

Herif yapış yapış durumdaki ağzını çekince karımın amcığının sırılsıklam durumunu farkettim ve ben bile şaşırdım. Bu kadarını görmemiştim bu zamana dek.

Jonun boşalttığı yere niko geçti ve aynı şekilde ıslak kukuyu yunanlı yemeğe başladı.

Bu arada cem kalkıp altta çalışmakta olan nikonun üst tarafına geçti ve yengesinin üstüne binip yayılmış durumdaki memelerini her iki yandan topladı, ortada birleştirincede hayallerini süsleyen eylemi başlattı.

Yengesinin memelerini sikiyordu. Ancak hem memeleri toplayıp sikini saracak şekilde ortada tıutmak hem eylemi yapmak zor olduğundan yeşim "dur hayatım ben yardım edeyim sana, kusura bakma işte bunlara böyle özel destek gerekiyor" diyerek kendi elleriyle yanlardan memelerine destek çıktı ve ortada dik tuttu.

Artık cemin yapacağı tek şey yengesinin üstünde ileri geri giderek memelerinin arasını doyasıya sikmekti. O da öyle yaptı, taa ki kasıla kasıla boşalana dek.

Şu anda karımın kocaman memeleri, areolaları ve uçları dahil olmak üzere meni içindeydiler.

Derken niko daha fazla dayanamadı ve yalamakta olduğu kaymak gibi kukuyu bırakıp ayağa kalktı, karımın bacaklarının arasına girdi, her ikisinide kaldırıp omuzlarına koydu.

Yeşimin iyice şişmiş ve açılmış durumdaki ağdalı amcığı yunanlının odunu andıran sünnetsiz sikine değmekteydi. Yeşim anında reaksiyonunu gösterdi ve "prezervatifsiz olmaz tatlım, kusura bakma" dedi.

Ve olacakları önceden bilen tek kişi!! olarak kanepenin kenarına sıkıştırmış olduğu kondomları çıkarıp nikoya verdi.

Oğlan apar topar bi tanesini açıp sikine geçirdi ve tekrar aynı pozu aldı.

Herif o dev gibi siki yavaşça karımın içine doğru itmeye başladı. Her ne kadar sırılsıklamda olsa, böyle bir boyuta hiç alışık olmayan daracık amcık zorlanıyordu bu yaratığı içine almaya.

İleri geri ve her defasında birkaç santim daha fazla sokarak iyice açılmış durumdaki kukuya tamamen yerleştirdi koca sikini.

Ve karımı sikmeye başladı.

Yeni boşalmış ve siki sönmüş emmioğluyla ben seyrediyorduk. Bu esnada jo da tekrar karımın yan tarafında kanepeye çıkmıştı ve ağzına yerleştirmişti minik sikini.

Sonra pozisyon değiştirdiler ve niko yeşimi kanepenin üzerinde domaltıp arkadan tekrar girdi artık iyice açılmış durumdaki kadınlığına.

Jo da önünde oturmuştu ve yeşim domalmış pozisyonda koca sik tarafından sikilirken çinlinin minik çükünüde emmeye devam ediyordu.

Bu sırada memelerinin nasıl sarktığı, nasıl her yöne sallandığını anlatmaya kelimeler yetmez. Büyük, doğal meme muhteşem birşey gerçekten.

Karım nikoya "eğer benden önce boşalırsan seni gebertirim" diye bağırdı. 20 senedir sikiştiğim kadından ben böyle birşey duymamıştım bugüne dek.

Niko da "sen merak etme, bu benim bu akşam 3. olacak, seni daha 1 saat aralıksız sikebilirim boşalmadan" dedi.

3 dakika kadar sonra yeşimin kalça hareketleri sıklaştı, kendini iyice geriye, nikoya doğru yaslıyor, devasa siki içinde maksimum hissedip orgazmının derecesini artırmaya çalışıyordu. Ve bağırmaya başladı. Artık jonun küçük siki falan ağzındada umurunda da değildi. Herif kendi 31ini bu manzaraya karşı çekmeye başlamıştı.

Ve geldi...

Ama ne gelmek. Memeleri nerdeyse gözle takip edilemeyecek bir hızla sallanıyor, geniş kalçaları, selülitli ve tombiş göt yanakları yunanlının apış arasına çarptıkça şlap şlap sesler çıkarıyor, tüm kaba etleri selülitleriyle beraber jöle gibi titreşiyordu.

Olgun bir kadının sexten nasıl zevk alacağına ve dolayısıyla erkeğine de nasıl zevk vereceğine güzel bir örnekti bu dehşetli orgazm.

Niko da az sonra geldi ve küçülmekte olan prezervatifli siki karımın amcığından çıkardı.

Jo minik sikini biz diğer tarafı seyrederken prezervatife sokmuş durumdaydı ve hemenyeşimin arkasına geçerek aynı pozisyonda sikmeye başladı. Bir yandan da eliylesallanmakta olan sarkmış memeleri avuçluyordu.

Bir müddet siktikten sonra yeşim, "tatlım seni daha fazla hissedebilmem için yatman lazım" dedi. Bu aynı zamanda sikin çok küçük, nikodan sonra hissedemiyorum içimde anlamına geliyordu.

Jo hemen kanepeye yattı. Karım üstüne çıkıp oturdu ve ufak ebadı daha iyi hissedebilmek için dibine kadar oturup kendini bastırmaya ve kalçalarını sıkmaya başladı. Bu pozisyonda selülitleri abartılı şekilde ortaya çıkıyor ve iri götünün ve baldırlarının tamamını kaplar hale geliyorlardı.

Kısa sürede jo da bir kez daha boşaldı ve karım da üzerinden kalktı.

Yeşim 3 erkeğin hepsini 3er kez boşalttıktan sonra banyoya giderken ceme dönüp "kusura bakma hayatımi sen ailedensin, o yüzden buraya giriş sana yasak" diyerek kukusunu avuçladı ve gösterdi.

Londradaki bu son gecemizde muhteşem bir olay yaşamıştık.

Diğerleri önemli değildi ama cemin aile ortamında biraraya geldiğimizde bize nasıl bakacağını merak ederek ertesi sabah havaalanına doğru yola çıktık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder