4 Temmuz 2019 Perşembe

Karim Nasil Bu Hale Geldi Başlangic 02

Bazen "ne yapıyorum ben " dediğim oluyordu ama kadim ve karanlık çağların en zehirli büyüsü şehvet içime işledikçe arzularımı önüne geçilemez hale getirmiş , geriye kalan her şeyi bir canavar olarak yok etmişti. 

Uzun bir süre yüzü, ağzı, ıslak pembe dili adamların bacak aralarındaki organlarla deli gibi sevişmişti , dilinin kadife dokusuyla taşakları yalıyor, yarakları kökünden ucuna kadar sıvazlıyor, sertlikten iyice şişmiş başlarını dudaklarının arasından ağzının sıcacık ikliminin içine dibine kadar alıyor, uzun uzun ve emerek çıkartıp sırılsıklam ettikten sonra ötekine geçiyor, bir yandan boşta bıraktığını eliyle tatmin ediyordu. Adamlar iyice birbirlerine yaklaşmışlardı sikler, taşaklar ve Nazlının yüzü artık ayrılmaz bir haldeydiler. Adamları kalçalarından kendine doğru çekmiş, kasıkların arasına sıkıştırmıştı.Adamların kasıklarındaki sıcaklığı ve organları her yerinde hissetmek istercesine yüzünü üstlerinde gezdiriyor, yayılan testosteronun kokusunu derin derin soluyordu, Arzu ve tutku o kadar belliydi ki artık rol yapmıyor gerçekten istediğini yaşıyordu, karımın kapılarını ben zorlamıştım ama o adeta kırıp atmış, kendini bağladığı zincirleri koparmış, bu geceyi ve bu sikişmeyi benim için değil tamamen kendisi için hazırlamıştı. Benden ayırmadığı gözlerindeki o derin ifade de ise büyüyü bozacak herhangi bir şey yapmam gerektiği saklıydı.

Nazlı aşağıdaki işini bitirmiş, yavaş yavaş önündeki adamın kasıklarından yukarı doğru yalayarak, sırtını arkasındakinin sikine iyice dayayarak ayağa kalkmaya başlamıştı. Sımsıkı olmuş üç vücut öylesine birbirine girmişti ki ayağa kalkarken zorlanıyor gibiydi. Önündeki ve arkasındaki sıcak temaslardan memnun bir hali vardı. Adamın neredeyse yalamadığı yerini bırakmamıştı kasıklarından göğsüne, memelerine, boynuna doğru yol almış en son dudakları ve dilleri buluşurken ilk defa kolları ile adamın boynuna sarılmıştı. Tenler birbirine öylesine girmişti ki adamlardan biri Nazlı yerine diğer adamın kalçalarını okşamaya başlamış, hatta parmakları içeri doğru temaslar bile yapmıştı.Önde bunları yaşarken arkasındaki karımın boyunun yalıyor sikini o güzelim kalçalarına dayamış sürtünüyordu. Ve o egzotik dansların başlangıcı bu şekilde başlıyordu, üç vücut birbirine girmiş yılanların çiftleşme dansını yapıyorlardı.

Adamlar aynı anda emir almış gibi biri arkada biri önde aşağılara inmeye başlamışlar , kendilerine yapılan muamelenin karşılığını veriyorlardı.Öndeki hareketini bir süre karımın memelerinde durdurmuş her ikisini avuçlayarak yalıyor ve emiyordu, Nazlı aldığı hazdan olsa gerek başını geri atmış ara sıra bana bakmaya çalışıyordu ama o da kendini suyun akışına koyvermiş ve oyunun içine girmeye başlamıştı.

Arkadaki sırtını belini yaladıktan sonra içimin gittiği kalçaların üzerinde dilini yılan gibi dolaştırıyor , okşuyor, avuçluyordu en son ikisi de yere inmişler biri yüzünü kasıklara diğeri de kalçalarının arasına iyice dayamışlar her iki deliği yalıyorlar yalamanın ötesinden karımın hareketlerindeki değişiklikten dillerin hedeflerine ulaştıkları anlaşılıyordu. Biraz önce mahkum olan eller ve diller hareketlenmeye başlamış okşamalar yavaş yavaş avuçlamaya , sarmaşık gidi sarmaya dolanmaya başlamışlar, onlar sarıp sarmaladıkça karımın vücudu kolların arasında kıvrana bildiği kadar kıvranmaya oynaşa bildiği kadar oynaşmaya başlamıştı, ben ise gittikçe ateş basmış bir şekilde yanıyor melteme tutulmuş gibi hafif hafif titriyordum.Maalesef hiç bir şey yapmadan çaresiz seyredecektim ...

Adamlar sanki iyice görebilmem için karıma yapıştırdıkları yüzlerini hafif geri çekmişler dillerini iyice dışarı çıkartmışlar ve karımı yalamaya devam ediyorlardı. Arkasındaki karımı hafifçe sağa çevirerek olup biteni daha rahat görebilmemi sağlamıştı bilerek, eliyle iki yanağından kalçaları ayırmış o güzel pembe deliğini ortaya çıkarmış seyrediyordu , ne yapacağı belliydi, deliğin bulunduğu yarığın yanaklarını yukarıdan aşağı doğru yalıyor öperek aşağı doğru kalça kıvrımlarının sonuna kadar iniyor tekrar ağzının ıslaklığı ile sıvayarak yukarı doğru çıkıyordu, bir kaç kereden sonra sivrilttiği dilinin ucunu Nazlı'nın göt deliğinin çeperlerinde gezdiriyordu, Nazlı arkasından aldığı dokunuşların etkisiyle biraz daha kalçasını arkaya doğru çıkarmış hatta daha rahat durabilmek için, bacaklarını aralamış, dizlerini hafif kırmıştı, önündeki adamın omuzlarından destek alarak öne doğru eğilmişti.Önündeki ise sallanan memeleri avuçluyor uçlarını sıkıştırıyor, bir yandan da Nazlının dudaklarına yapışmasıyla karımla sevişiyordu, dilleri birbirlerinin ağzını içinde dolaşıyor, Dili Nazlının dudaklarını yara yara ağzının içine girip bir birine yapışan dudakların arasında kayboluyordu.

Kırmızıya kesmiş odanın havasında aç ağızların ve karımın deliklerinin macerası yeni bir patikaya doğru ilerliyordu. Adamın dili artık arka deliğinin tam üstüne dolaşıyordu. Kontrolü kaybeden kalçalar sağlı sollu kıvranırken öndeki adam ayağa kalkmış ve yarağını karımın ağzına dayamıştı. Nazlı bu sefer dibinden tutuğu aletin başını dondurma gibi yalıyor, dudakları arasına alıp emiyordu bir süre sonra tamamını ağzının içine alıp çıkartarak adama mastürbasyon yapmaya başlamıştı. Adam da onunla senkron bir şekilde öne arkaya giderek adeta karımın ağzını sikiyordu. Nazlı artık kontrolünü kaybediyor ağzı,dili,kolları, kalçası hepsi bağımsızlığını ilan etmişler ama yine de ahenk içinde hareket ediyorlardı patikaların düzlüklerinden yokuş aşağı iniş başlıyor gibiydi 

Arkadaki adamın ayağa kalkması konsantrasyonumu önümdeki manzaranın tamamına yöneltmeme sebep olmuştu. Pozisyon olarak hafif yan durduklarından arkadaki manzara tüm çıplaklığı ile karşımdaydı karım farkında olmadan ayaklarını daha da aralamış , kalçasını iyice arkaya doğru iterek yanaklarını ayırmıştı, adam karımın götünde yaptığı çalışmayı adeta gururla sergiler gibiydi, adamın tükürükleri ile sırılsıklam olmuş göt deliği aralanmış kalp gibi atıyordu. Eli sikinde olan adam aletini sıvazlayarak karımın arkasındaki vadide, amından göt deliğine kadar ucunu sürtmeye, her iki deliğin üzerinde ufak ufak dairesel hareketler yapmaya başlamıştı. Boşta kalan diğer eli ise kalçasının üzerinde yerleştirmiş baş parmağını ise hafifçe karımın götüne sokmuştu. Sergilenen muhteşem performanstan taş gibi olmuş yarak yavaş yavaş hedefine ilerlerken Nazlı ağzındaki yarağı bırakıp arkasında olup biteni kontrol etmek için arkaya doğru dönmüştü. Adam karımın delikleri üzerinde yarağını tekrar bir iki sürtüp hafifçe götüne doğru bastırmaya başlamıştı . 

Bir zamanlar binbir nazla sikilen karımın götü ilk önce sikilir hale gelmişti. Emir yavaş yavaş, milim milim uygulanıyor, yarağın başı nazikçe karımın götüne girerken aynı şekilde ağzında benzer bir durum yaşanıyordu , Nazlı kafasını sabitlemiş adam ağzının içinde gelip gidiyordu. Nazlı ikisinin arasında kıpırdamadan duruyor bu sefer o, adamların kendisini sikmelerine müsaade ederek onları ödüllendiriyordu. Adam karımın götüne yavaş yavaş girip çıkıyordu. ilk önceleri yarısına kadar soktuğu yarağı dibine kadar ilerletmeye başlamış, dibine kadar geldiğinde kasıklarını karımın kalçalarına dayayarak iyice zorladıktan sonra, oldukça yavaş geri çekiyor ve yine aynı yavaşlıkta içine sokarak çizdiği resme artık hayat katıyordu. Nazlı yarağın götüne girmesiyle ağzı dolu olduğu için boğuk boğuk inliyordu. Adam dibine kadar soktuğunda, içinde kalanları rahatça çıkartabilmek için ağzını boşaltmış öylesine zevk ve özlem içinde inlemiş ve bu inleme öylesine içime işlemişti ki elektriğe tutulmuşçasına sarsılmış neredeyse boşalacak hale gelmiştim.

10-15 dakika kadar devam eden bu seyir bir anda yine karımın kontrolü ile sonlanmış adamlar kenara çekilmişlerdi, ne olduğunu anlamadan Nazlı ,"Bu şekilde devam edemezsin rahatlaman lazım" diyerek dizlerimin arasına çökmüş , fermuarımı açmaya başlamıştı "Çok dolmuşsun dedi" ve dışarı çıkan organımı ufak ufak dil darbeleri ile yalamaya başladı bu arada dizlerinin üzerinde duruyor arkasında muhteşem bir manzara bırakarak adamların bizi izlemesini sağlıyordu . Artık sikim Nazlının ağzındaydı ve inanılmaz bir hızla sona doğru geliyordum , vantuz gibi emdikçe iliklerim kemiklerinden hareketleniyor gibiydi çok değil 5-6 gidiş gelişle boşalmaya başlamıştım.Dün gece olduğu gibi sıvılarım yine dudaklarından göğüslerine doğru süzülüyordu adamlar ise az önce yaşadıklarını seyretmenin keyfi ile elleri siklerinde biraz sonra kucaklayacakları kalçaları seyrediyorlardı. Aslında farklı bir durum vardı ama muhakeme yapamadığımdan gördüğümden çokta emin değildim.Ben yaşadığımın ne olduğun anlamadan şoka girmiş bir şekilde oturduğum koltukta kala kalmıştım.

İşi bittiğinde , bunu neden yaptığını anlamamıştım ama bu satırları yazarken anlıyorum ki , çok uzun sürecek bu gece de kadraja girmem pek istenmiyordu...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder