4 Temmuz 2019 Perşembe

Londra'da geçen seks maceramız 5. bölüm

Adam fısıldayarak birşeyler konuştuktan sonra anonsu yaptı : Türkiyeden Ayşe, 45 yaşında, kocasının ve kuzeninin desteğiyle yarışmaya katılıyor. Farklı isim söylemişti karım.

3 tane ayı gibi badigard 4 yarışmacı kadını alıp arka tarafa götürdüler. Orada ne olduğunu bilmiyorduk ama bu bile beni heyecanlandırıyordu.

15 dakika kadar müzik, bira ve muhabbet devam etti. Yarışmacıların hazırlanmasını beklerken ben tirtir titriyordum. Ama cem benden bile daha heyecanlıydı. Yengesinin memelerini görecek olmak belliki onuda zıvanadan çıkarmıştı.

Diğer 4 erkek ve Jo'nun kocası davidle o arada hep yarışmayı konuştuk. Herifler biz kocaları ve cemi tebrik ettiler kadınları teşvik ettiğimiz için.

Bu yaştaki karılarımızın diğer genç adaylardan daha güzel olduklarını söylediler. Yarışma seyircilerin oylarıyla yapılıyordu ve oyları yeşimle Jo'ya eşit dağıtacaklarını söylediler. Bu durumda bizim gruptan Jo'ya 3, yeşime 4 oy çıkacaktı.

Önemli olan diğerlerinin oylarıydı.

İskoç ve ingilizler, kadınların daha önce bu tür bir yarışmaya katılıp katılmadıklarını sordular. Yeşimin üstsüz bile güneşlenmediğini söyleyince çok şaşırdılar. Jo gençliğinde amerikada bahar tatillerinde falan üstsüz dolaşmış epey.

Yeşimi, beni ve cemi çok takdir ettiler, ve atleti ve siyah sutyeniyle memelerinin muhteşem göründüğünü, o ebatla kesin favori olacağını falan söylediler. Ben de "ama unutmayın yaşı 45, 2 tane de genç rakibi var" dedim.

3 tane azman badigarda kızlar içeride ne yapıyorlardı acaba?

Derken anonscu tekrar çıktı ve gecenin en heyecanlı anının geldiğini söyledi. Aday olma sıralarıyla adaylar teker teker geçiş yapacaklardı ilk olarak.

Önce 1 numarayla allison çıktı barın üstüne. Ayağında topuklu ayakkabıları, ince kenarlı yüksek kesimli bir bikini altı ve üstünde beyaz, yarım boy bir atlet vardı. Göbeği olduğu gibi açıkta olduğu gibi, memelerinin de alt tarafları hafifçe görünüyordu. Vücudu çok güzeldi. Kalçaları nispeten dar, biçimli ve selülitsiz, karnı dümdüz, beli inceydi.Doğal olarak altında sutyeni veya bikinisi yoktu. Memeleri hemen hemen elma büyüklüğünde, sert ve dik görünümlüydü. Daha tişört kuruyken bile meme uçları kumaşı delecek gibi zorluyor ve kendilerini belli ediyorlardı. Güzel bir göbek piercingi ve kalçasının üstünde kelebek dövmesi

Gerçekten çok güzel ve seksi bir vücudu vardı.

Alkış ıslık patladı barda..

Cem gürültüde kulağıma eğilip : "kızların hepsi aynı kıyafetle çıkacak, içeride giydiriyorlar ve sonra kendilerine hediye ediyorlar" dedi.

Allison Barın üstünde 2 kez gidip geldikten sonra kenarda durdu. Alkışlayanlar, laf atanlar gırla gidiyordu. Nişanlısı gurur duyuyordu.

Sonra 2 numaralı Miriam anons edildi. Mirim da aynı kıyafetle (ne kadar kıyafet denirse) çıktı bara.

Bacakları oldukça kalın, götü tombuldu. Ama kalça kıvrımı olmayan genel olarak toplu bir götü vardı. Çok beğenmedim. Üst tarafıda tombulcaydı, epey bi göbeği vardı, allahtan bikininin üstüne düşmüyordu henüz ama ayva göbekten çok daha iriydi. Memeleri bütün vücudun iriliğine rağmen küçücüktü. Ama meme uçları oldukça iriydi ve kumaşı zorluyordu. Memelerinin alt tarafı Allison gibi tişörtün altından görünmüyordu ufak olduklarından..

Yinede kadın kadındı ve herkes alkışlayıp ıslık çaldı.

O da 2 tur atıp allisonun yanında durdu.

3 numara amerika ohiodan Jo anonsu geldi.

Bizim Jo içeri girdi. Bacaklarında biraz pörsüme vardı ama uzunlardı. Götü şekilli ama dar, memeleri küçük ama yaşın etkisiyle sarkıktılar.

Yinede alkışını aldı, turunu tamamladı ve pozunu vererek durdu.

En heyecanlı an gelmişti bizim için. Cem yanımda duramıyordu heyecandan, her ne kadar çaktırmamaya çalışsada...

4 numara turkish delight Ayşe anonsu geldi ve karım barın üstüne çıktı.

Muhteşem bacakları, kendi açık ayakkabıları içindeki kırmızı ojeli harika ayakları bile çıldırtıcıydı.

Sahnedeki 4lünün içindeki en geniş kalçalar tabiki bir türk hatununa ait olacaktı, ve öyle de oldu. Tombul göt yanakları, hafif ayvacık göbeği, üstündeki piercingi hep harikaydı. Sahnedeki tek selülitli yarışmacı olması umarım puan kaybettirmezdi karıma.

Vee memeler... aynen kalçaları gibi memeleride sahnedeki en iri memelerdi. Yarım tişörtün altından neredeyse kürelerin yarısı sarkmış ve dışarı çıkmıştı. Şimdiden memelerinin yarısı gözler önündeydi. Onca sarkmaya rağmen karımın memelerinin en güzel yanı uçlarının aşağıya değil karşıya dönük olmasıdır. Bu sayede meme uçları penyenin üzerinden farkediliyorlardı. Belki tek dezavantajı uçlarının diğer kızlar kadar büyük olmamasıydı.

Ama alkış ve ıslık tufanı en az allisonun aldığı kadardı. Heyecan müthişti. Cem bana dönüp "osman abi, bu yarışmayı yengem kazanmazsa hile var demektir, şu yaşında gençlerden daha mükemmel vücudu var, sende şanslı adamsın" dedi.

Ben : "olum sende benim kadar şanslısın, aynı şeyi görüyorsun"

Cem "abi sen her zaman ve daha fazlasını görüyorsun, bir de şey var tabi...."

-"ne var?"

-"sen sadece görmekle kalmıyorsun"

-"emmioğlu yengenin memelerini mi kalçalarınımı ellemek istiyorsun?"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder