4 Temmuz 2019 Perşembe

Londra'da geçen seks maceramız 10. bölüm

Herkes kendine uyan üstü bulunca sıra bikini altlarına geldi. Mecburen pantolon-etek ne varsa çıkardık, bir bende bir de Allisonda ince g-string vardı, diğer kızlarda tam külot vardı. Haydi, vaktimiz daraldı yarışma başlayacak diyerek külotlarımızıda bir an önce çıkartmamızı istediler. 4 kadın 3 tane ayı gibi herifin önünde külotları çıkardık. İşin kötüsü arkamızı dönemize imkan yoktu çünkü 3 yarma 3 taraftan bizi çevrelemişti, yani herkesin bir şekilde ön tarafını görmeyi garanti altına almışlardı. Neyse artık o noktada ok yaydan çıkmıştı tabi. Hepimiz heriflerin önünde en mahrem yerlerimizi sergileyip bikinileri giydik, sonrasını biliyorsunuz zaten. Tabi bunun tam tersi birde yarışmadan sonra yaşandı ve yine heriflerin önünde giyindik."

Bunu anlattıkca hem emmioğlu hem ben iyice fenalaşmıştık.Yeşimde bugün kısacık bir etek, ince topuklu siyah terlikler ve yine atlet penye vardı. Bugünkü penyesi kırmızı olduğundan askıları görünen sutyeni ve minnacık g-stringi de kırmızıydı

Cem bizi çok enteresan bir moğol restoranında yemeğe götürdü. Akşam programını sürpriz olması için gizli tutuyordu ama bize dünkünden daha da yaramaz birşey olduğunu tekrar hatırlatıp onayımızı aldı.

Öğle yemeğinden çıkıp dolaşırken ceme bir telefon geldi. Biz mağazalara girip çıkarken o dışarıda kalıp telefon görüşmesini yapıyordu.

Kapattıktan sonra suratının biraz bozulmuş olduğunu farkettik ama kendisi söylemeden birşey sormadım.

Bir pubda oturup biralarımızı içerken canının sıkıldığını söyledi. Arayan çinli ev arkadaşıydı (çinliler kendilerine batılı isim takıp öyle çağrılmayı seviyorlarmış, oğlanın adını bilmiyorduk ama Joe diyordu herkes). Joe'nun profesörü kendisini beraber çalıştıkları bir proje için tatilden erken çağırmıştı ve oğlan yarın tekrar londrada olacaktı, dahada fenası yunanlı Niko da aynı projedeydi ve bir gün sonra da o gelecekti.

Cem çok bozulmuştu "abi çok fena oldu evde rahatımız kaçacak, size karşı çok mahcubum, isterseniz bir otele geçin, masrafı ben karşılayacağım" dedi

"oğlum bizi bu oğlanlar evden mi kovacaklar, yoksa senmi istemiyorsun" dedim.

"abi olurmu öyle şey, hadi ben odamı size verdim, ama durumu biliyorsun banyonun kapısı yok, yengem ve sen nasıl rahat edeceksiniz 2 yabancı adamla, onu düşünüp kahroluyorum, bende sizi çok özlemiştim, planlanandan önce giderseniz çok üzülecem, ama bu şartlarda anlayışla karşılamak zorundayım" dedi.

Aslında yengesinin hergün çıplak seyretme fırsatını kaçıracağına üzülüyordu büyük ihtimal.

"cem sen demedinmi bize herkesin kız arkadaşı var, gelip burada duş alıyorlar diye" dedim.

"o doğru abi, siz de görürsünüz kalırsanız"

Yeşim , "oooh cümbüşe bak sen, ben hayatta kaçırmam bu fırsatı, kesin kalıyorum" diyip o meşhur kahkahalarından birini attı.

Cem biraz daha rahatlamıştı.

Pubdan kalkmadan önce cem, "sürpriz yere gitmek için metroya binecez, aktarma durağında benim Maya'yla buluşacaz, gittiğimiz yere damsız almıyorlar bu gece" dedi.

Bizde yakın akrabamızın kız arkadaşıyla tanışmaktan çok memnun olacağımızı söyledik.

Yarım saat kadar sonra metrodan indiğimiz durakta biraz bakındıktan sonra Cem brezilyalı sikiş arkadaşı Mayayı gördü. Kız gerçekten çok seksiydi. Üzerinde yeşiminkinden az daha uzun bir etek ve straplez bir penye vardı. Ayağında dolgu mantar topuklu, yeşimin ince topuklusu kadar olmasa da seksi sayılabilecek bir terlik vardı. El ve ayakları bordo ojeyle boyanmıştı ve çok çok tahrik ediciydi. Karımın çok iri memelerinden ötürü giyemediği straplez minicik memelerini ancak saklıyordu Mayanın.

Cem bizi tanıştırdı, kız Latin sıcaklığıyla ikimizede sımsıkı sarılıp öptü ve cemin bizden çok bahsettiğini, kendisinin de çok merak ettiğini söyledi.

Yeşim gülerek "bizden nasıl bahsetti, yaşlı akrabalarım diye mi" dedi.

"kesinlikle tam tersi, yaşlarını göstermeyecek kadar güzel ve seksi, aynı zamanda açık görüşlü olduğunuzu söyler hep, gerçektende öyle olduğunuz en azından görünüşünüzden belli" diye cevapladı Maya. Bunu söylerkende yeşimin vücudunu göstererek mükemmel işareti yaptı.

Çok hızlı kaynaşmıştık. Herkes mutluydu.

Diğer metroya binip 4-5 durak sonra indik ve dışarı çıktık. O noktadan 100 metre kadar yürüyerek gideceğimiz yere gelmiştik. Kapıda hiçbirşeyin yazmadığı bir villaydı son adres.

"cem, kimin evine geldik olum biz?" diye sorunca Cem ve Maya kikirdemeye başladılar ve 2 dk daha sabredin göreceksiniz dediler.

Çaldığımız kapı açıldı ve içeri girdik.

5. Bölüm

Geldiğimiz yer son derece lüks bir swinger club idi. Avrupadaki bu tür klüpler eş değiştirmek isteyenlerin buluştuğu yerler olarak faaliyet gösteriyorlardı. Cemin dediğine göre normalde tek erkekleri sınırlı sayıda, tek kadınları sınırsız alıyorlardı. Ancak bu akşam sadece çiftler içindi. Anladığım kadarıyla cemin mayayı almasının asıl sebebide buydu zaten.

Kibar bir şekilde içeri buyur ettiler, giriş ücretlerini ödedik. Bir sonraki adımda bizi karşılayan 50 yaşlarında, memelerinin yarısı dışarıda, seksi bir hatun soyunma odalarının tarafına götürdü ve bize birer dolap, havlu ve anahtarları verdi. Sorduğumuzda içeride hemen herkesin iç çamaşırlı olduğunu söyledi, ama nasıl giyineceğimiz tamamen serbestti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder