4 Temmuz 2019 Perşembe

Londra'da geçen seks maceramız 18. bölüm

Stringide beyazdı ve suyu iyice yiyince içini gösterir olmuştu. Joe ve niko belkide siyah kıl yumağı göreceklerini düşünmekteydiler ama ince ve ıslak kumaş onlara çok daha güzelini, karımın ağdalı kaymak gibi kukusunun yarığını sunmuştu.

Cem zaten ne göreceğini biliyordu  onun için sürpriz olmamasına rağmen hala gözleri yengesinin apış arasına kilitli kalmıştı.

Piercingli hafif çıkık ayva göbeği, uzun bacakları, kırmızı ojeli harika ayakları bu muhteşem vücudu tamamlayan aksesuarlardı bana göre.

Yeşim küvetten çıktı, havlusunu aldı ve heriflerin yanında kurulanmaya başladı. Artık herkes beni farketmişti ama kimsenin çokda umurunda değildim. Zaten amaç ilk başlangıcı yaptırabilmekti ve onuda başarmıştım.

Yeşim iyice kurulandıktan sonra havluyu vücuduna sardı ve içinden stringiyle sutyenini çıkarıverdi. Kendisi hala havluya sarılıydı.elinde tuttuğu çamaşırlarını fırlama niko hemen kaptı ve ben bunları asayım kurusunlar dedi.

Salona doğru giderken sutyenin numarasına baktı ve joeya dönüp "wow adamım 34D beden, muhteşem ve az bulunur cinsten" dedi.

En başta yeşim olmak üzere hepimiz kahkaha attık buna.

Sonra yeşim odaya geldi ve kapıyı kapatıp giyindi.

"ilk gün için bu kadarı fazla bile, herşey yavaş yavaş" diyerek güldü ve dudaklarıma yumuldu. 2 dakika kadar kesintisiz öpüştük.

Sonra giyinip dışarı çıktık. Herifler de muhtemelen karımın arkasından 31lerini çektiler.

8. Bölüm

Akşama kadar londrada gezip alışveriş yaptık. Bu arada bir sex shopa da girip epey birşeyler aldık. 2 orta yaş kadınının maceralarını anlatan bir porno filmin çoğu sahnesinde kadınlar birden çok erkekle beraber oluyorlardı, bir sahnede ise ikisi beraber 10 kadar herifi hallediyorlardı. Kutunun üstündeki resimlere bakarak ilgili bölümden bu filmi ben bulmuştum. Tabi ki konu yeşiminde ilgisini çekmişti.

Diğer bir film ise 40+ yaş hatunların çocukları yaştaki erkeklerle ilişkilerini anlatmaktaydı.

Bunların dışında yeşime çok seksi bir hizmetçi kıyafeti almıştık. Eteğin boyu 1 karıştan daha azdı, üst tarafı siyah tülden ve ince askılıydı. Yeşim kabinde elbiseyi denedi, ve kabin kapısını açıp bana gösterdiğinde mağazanın kadın görevlisiyle beraber gördük. Kadın dayanamayıp bir wow çekti. Etek arkadan karımın geniş kalçaları ve löp götünü tamamen kapatamıyor, ayaktayken bileyanaklarının alt tarafı görünüyordu. Üst tarafında durum dahada ilginçti. Siyah tül kumaş karımın sutyeninin yarısını ancak kapatıyordu.

Daha sonra normal mağazalardan da alışveriş yaptık. Aldıklarımız arasında 2 adet mini ve dar etek (hizmetçi kıyafetinden daha uzun, 2 karışa yakındılar), ve 3 tane buluz vardı. 2 adedi göğüs dekoltesi yüksek, dar, ince askılı, biri yine vücudu saracak kadar dar ve straplezdi.

Akşama doğru eve döndüğümüzde kimse gelmemişti henüz. Bu kez kendi halimizde duşlarımızı aldık. Evin içinde ben belime, yeşimde vücuduna sarılı havluyla dolanırken kapı açıldı ve niko geldi. Bizim halimiz belliki hoşuna gitmişti.

"ne güzel siz duşunuzu almışsınız, bende alayım" diyerek içeri girdi. Soyunup küvete girdiği anda yeşim yerinden kalkarak banyoya gitti ve nikoya "siz beni seyrettiniz şimdi sıra bende" dedi.

Nikoda "ama o zaman sende benim arkamı yıkayıver yeşim" dedi.

Bizimki hiç ikiletmedi tabii. Oğlanın vücudu epey fitti. Götü sımsıkı görünüyordu. Karıcığım hemen ellerini şampuanlayıp nikonun sırtında gezdirmeye başladı. Az sonra aşağıya indi ve götünü epeyce mıncıkladı, bu arada niko bir bacağını küvetin kenarına koyarak arayı iyice açtı ve yeşimin götünün arasına daha kolay ulaşmasını sağladı. Karım oralarıda iyice didiklemeye başlayınca niko "iyice yıka ltf, yıkanmadık yer kalmasın" dedi.

Yeşime herif kendisini parmaklamanı istiyor canım" dedim. Bunun üzerine karım zaten şampuanla kayganlaşmış bölgeye parmağını kaydırmaya başladı. Azar azar tamamını soktu işaret parmağının. Niko zevkten dört köşeydi, yeşime 2. Parmağıda dene bakalım napıcak dedim. Karım orta parmağınıda herifin götdeliğine yavaşça kaydırmaya başlayınca hiç itiraz gelmedi. Aksine herifin keyfi artmıştı. Olgun karım Bir müddet 2 parmağıyla herifin götdeliğini iyice sikti.

Sonra diğer eliyle bacaklarının arasına elini sokmaya başlayınca "bişey buldunmu bari oaralarda" diye takıldım. O da bana dönüp " 2 tane yumurta buldum" demezmi? Gülüşünce niko türkçe ne konuştuğumuzu sordu yeşimde anlattı.

"Madem öyle istersen ön tarafımıda yıkayabilirsin, tabii kocan izin verirse" dedi.

Ben de "ben karışmam, yeşim özgür bir kadın" dedim.

Bunun üzerine karım elini götünden çıkarıp oğlanı döndürdü.

Sünnetsiz siki önünde sallanıyordu. Bizim emmioğlu kadar olmasada epey iriydi. Anlaşılan bu evde ben epey geride kalmıştım ebat konusunda. Çok şükür karımın ebatları yeterince iriydi 

Sünnet derisi epey uzundu ve sikinin başı görünmüyordu. Yeşim önce sabırla oğlanın kıllı göğsünü yıkadı. Yavaşça kaslı karnına, oradanda apış arasına indi. Oğlan etek traşı nedir bilmiyordu ve sikinin ve taşaklarının her tarafı orman gibiydi.

Yeşim "niko siz hiç pubik kıllarınızı traş etmezmisiniz" diye sordu. Nikoda "son zamanlarda yunanlı kadınlarda da bu adet başladı ama erkeklerinde traş etmesi gerektiğini bilmiyordum" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder