4 Temmuz 2019 Perşembe

Londra'da geçen seks maceramız 1. bölüm

Amcamın oğlu senelerdir Londrada yaşıyor. Master için gitmişti, başarılı olduğundan orada kaldı, akademik kariyer yapmaya karar verdi. 32 yaşında, hala bekar ve londrada hayat çok pahalı olduğundan 3 odalı bir evde 2 ev arkadaşıyla beraber kalıyor. Diğer çocuklardan biri çinli diğeri yunan. onlar da aynı okuldalar ve bir yandan doktora diğer yandan öğretim üyeliği yapıyorlar. Çinli 30, yunan 27 yaşında.

Bizim amcaoğlu Cem ne zamandır diğerleri tatile gidip ev müsait olduğunda Londraya gidip kendisinde kalmamız için bizi davet etmekteydi. Sonunda geçen yaz gitmeye karar verdik.

Onunda davetiyle vizelerimizi çıkarıp ucuz havayollarından birinden biletleride ayarladıktan sonra londraya uçtuk.

Bu seyahat hem ben hemde karım yeşim için çok iyi olacaktı, ne zamandır böyle bir kafa dağıtmaya ihtiyacımız vardı ve otel parasıda olmayınca nisbeten ucuza gelecekti. Tabiki mekan değişimi sex hayatımıza da renk katacaktı her zaman olduğu gibi mutlaka.

Cem bizi havaalanında karşıladı ve trene binip doğruca evine gittik. Çinli ve hintlinin odalarında kalamayacağımızdan cem bize kendi odasını teklif etti ama ısrarla reddettik. Çocuğun rahatını kaçırmak istemiyorduk. Salonda çok rahat bir çek-yat vardı ve karımla bana fazlasıyla yeterdi.

Çoğu londra evi gibi bunların sade bekar evide oldukça eski bir binadaydı.

Fakat herşeyin ötesinde evin öyle bir handikapı vardıki gözlerimiz faltaşı gibi açıldı onu görünce... Banyonun kapısı yoktu.

Durum resmen fıkra gibi bir durumdu. Ceme sorduğumuzda kapının kırıldığını ve bugüne dek ellerinin değmediğini söyledi bize. Zaten bu tür işler oralarda çok da pahalı olduğundan hiç girmemişlerdi bu işe.

Dahası, duşun etrafındada ne bir duşakabin ne de perde vardı. Neticede 3 erkeğin kaldığı bekar evi olduğundan umursamamışlardı bugüne dek.

Ara sıra eve kız arkadaşları geliyordu ama yabancılar bu konularda çok geniş olduğundan sorun olmamıştı.

Cem bize bunları anlattı ve rahat olmamızı, evde nasılsa yabancı olmadığını söyledi. O kadar rahattı ki bizde hiç takılmadık bu konuya.

Zaten gerek yeşimin gereksede benim bu konularda fazlasıyla rahat, dahası heyecanlı!!! olduğumuzda bir gerçekti. Çaktırmadan bu durum hem karımı hemde beni biraz heyecanlandırmış ve libidomuzu artırmıştı..

Salondan hafif çaprazda kalmasına rağmen banyonun kapısı ve dolayısıyla duş direkt görünüyordu. Klozet karşı duvarın dibinde olduğundan bu açıdan görünmüyordu ama o da odalardan gelen koridordan çok açık görünmekteydi.

Çok enteresan bir hafta geçirecektik bu şartlarda..

Cem bize evin anahtarlarını verdi ve o gece epey bir sohbetten sonra yattık.

Yorgunluktan karımla kardeş kardeş uyuduk sabaha dek.

Sabah beni yeşim uyandırdı dürterek. Yataktan doğruluncada elini ağzına götürüp sus işareti yaptı ve salondan görünen banyo kapısını gösterdi.

Bizim emmioğlu cem sabah duşuna girmişti ve kendisini tamamen anadan üryan halde görebiliyorduk.

Arkası bize dönüktü, eşşek herif oralarda epey bi body çalışmıştı anlaşılan, vücudu kaslanmıştı. Şampuanlanırken bizim oğlanın tüm vücudunu arkadan seyretme imkanı doğmuştu yeşimede..

Tabiki benim karım gibi bir kadın bu fırsatı geri çeviremezdi ve hayranlıkla bizim emmioğlunun sırtını ve götünü seyretti. Arada fısıldayarak "önünüde dönsede görsek" dedi, ama anlaşılan evin bu orijinal durumundan ötürü bir adet geliştirmişlerdi ve cem bize hiç ön tarafını dönmeden duşunu bitirdi. Yeşim için tek şans dönüp havlusunu alırken ön tarafını görebilme şansıydı ama onuda tek eliyle önünü kapatarak yaptı ve havlusunu alarak kurulanıp beline sardı.

Duştan çıkıp yanımıza geldi ve günaydın dedi. Bizde herşey gayet doğalmışcasına günaydın dedik.

Bu sırada yeşim "Cemciğim, ben tuvalete girip sonrada sabah duşumu alacağım, nasıl yapacağız bu işi" diye sordu.

Cem de gayet rahat bir ses tonuyla, "yenge, biz tuvalette otururken gazete okuruz hiçbirşey görünmez, duşa girincede kapı tarafına arkanı dönerek yıkan, neticede arkadan hepimiz aynıyız" demez mi?

Bizim amcaoğlunun bu kadar rahat ve normal birşeyden bahsedermiş gibi anlatması durumu bizim için de çok normal birşey haline getiriyordu.

Neyse bunun üzerine yeşimde valizden banyo havlusunu alıp salınarak o tarafa doğru yürüdü.

İçeri girince sağa dönüp klozet tarafına yöneldi. O tarafı biz salondan göremiyorduk.

Hemen sonrasında karımın çiş sesi duyuldu. Cemle gayet normal bir durum varmış gibi Fener-galatasaray sohbetine devam ediyorduk.

Çişini bitirdikten sonra lavaboda ellerini yıkadı ve duşa girmek üzere soyunmaya başladı. Gecelik olarak giymiş olduğu kıyafet aslında zaten başkalarının yanında giymek için oldukça cüretkardı. Altında penye şort, üstünde şortun takımı olan aynı penyeden askılı bir üst vardı. Bacaklarının tüm güzelliği ortadaydı.

Ayaklarında seyahate çıkmadan yaptırdığı pedikür ve favorim olan kırmızı ojeler vardı.

Doğal olarak gece yatarken sutyen giymediğinden koskoca memeleri olanca sarkıklıklarıyla sallanıp duruyorlardı askılı penyenin içinde. Allahtan meme uçları aşağıya bakmıyordu da penyenin üzerinden açıkça belli olmaktaydılar bu sayede.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder