4 Temmuz 2019 Perşembe

Londra'da geçen seks maceramız 15. bölüm

Mutfağa geçerken yeşimi arkası bize dönük vaziyette duş alırken gördük. Karım birkez daha çırılçıplak emmioğlunun karşısındaydı.

Bende o sırada sadece kısa bir penye şort vardı ve sikim anında kazık gibi oluverdi. Biraları dolaptan aldığımız sırada emmioglu benim çadırı farketti. Kendisi tahminen bilinçli olarak kalın bir eşofman altı giymiş olduğundan durumunu iyi saklıyordu.

Anında lafı yapıştırdı : "vaay emmioğlu, hayırdır, çadırı kurmuşsun, yengem hala seni azdırıyor demek"

"cemciğim sende görüyorsun işte, 45 yaşında ama hala beni çıtırlardan fazla heyecanlandırır" dedim.

Sende görüyorsun işte diyince sanki o ana kadar görmemiş de o lafın üzerine mecbur kalmış gibi banyonun kapısına dayandı ve çırılçıplak karımı seyretmeye başladı. Zaten benimde istediğim şey buydu, hemen yanına geldim. Elimizde biralarla film seyreder gibi hemen 2 metre önümüzde yıkanan karımı seyretmeye başladık.

Geniş kalçaları ve löplöp göt yanaklarından şampuanlı sular akmaktaydı.

Yeşim o sırada bizim orada olduğumuzu farkedip yarım döndü ve bize güldü. Kocaman sağ memesi yandan olduğu gibi gözümüzün önündeydi ama zaten cem bolca görmüştü o memeleri 2 gündür.

Oğlan sayemizde hayatının en büyük heyecanını yaşıyordu. Tabii bizde...

Sonra beklenmedik birşey yaptı ve "çocuklar sırtımı kim sabunlar?" diye sordu.

Cem benimle gözgöze geldiğinde gönüllü olduğunu fazlasıyla göstermişti. Bende "e evsahibimiz misafirperverliğini göstersin artık" dedim.

Emmioğlu hemen birasını kenara koydu ve yeşimin elindeki sabunlu lifi alıp sırtına sürmeye başladı.

Amcamın oğlu cem, yıllardır gördüğü bildiği yengesini çıplak görmekle kalmamış sonunda bir şekilde onun çıplak vücudunu yıkamayada başlamıştı. Artık önümdeki çadır had safhadaydı ve sikim patlayacakmış gibi zonklamaya başlamıştı, kalp atışlarıda heyecandan 2 katına çıkmıştı.

Sırtını iyice sabunladıktan sonra life biraz daha vücut şampuanı döküp iyice köpürttü ve aşağı doğru kaydırmaya başladı, belini yıkadıktan sonra karımın o geniş, leğen gibi kalçalarına sıra gelmişti. Löp löp götünü bastıra bastıra siliyordu. Selülitli yanakları jöle gibi titreşip durmaktaydı.

Dayanamadım ve biramı bırakıp yanlarına gittim. Cem banyo lifiyle yengesinin yumuşacık ve iri göt yanaklarını sabunlayıp dururken bende elime bolca şampuan döküp iyice köpürttüm ve yeşimin sırtını yıkamaya başladım. Aramızdaki fark benim lif kullanmadan çıplak elleyıkıyor olmamdı.

Beni görünce emmioğlu cemde lifi bir kenara bıraktı ve yengesinin dolgun ve yumuşacık götünü çıplak elleriyle yıkamaya başladı.

Her ikimiz birden karımın arka tarafını ellerimizle alabildiğine yıkamaktaydık. Yeşimin sırtı ve geniş kalçaları şampuandan iyice kayganlaşmış durumdaydı.

Emmioğlu ellerini karımın götünden alamıyordu ve artık kalın eşofmana rağmen o azman gibi sikinin odun gibi olduğu belli oluyordu.

Ben sırtını sıvazlarken arkadan zaten görünmekte olan koca memelere doğru ellerimi uzatıyor ve sadece sırtını değil iri memeleri de sıvazlıyordum.

Bu arada ceminde ellerini aşağılara kaydırıp karımın bacaklarının arkalarını yıkadığını, elleriyle boydan boya tüm bacaklarını sıvazlayıp sonra tekrar götüne çıktığını görüyordum.

Derken cemin elleri karımın ayrık duran bacaklarının arasından hafifçe kaymaya ve kukusunu ellemeye başlamıştı.

Amcamın oğlu cem resmen karımın kukusunu elliyordu gözlerimin önünde.

Karımda vücudunda gezinen 4 adet el sayesinde iyice zevklenmeye başladığını belli ediyordu. Ellerinin kollarının zevkten titremesini engellemek için her iki elinide duvara yaslamış ve hafiften öne eğilmişti bu sayede.

Cem yengesinin bacaklarının arasındaki boşluktan elini geçirmiş 45lik olgun lulusunu sıvazlayıp duruyordu.

Bu arada yaptığımız son derece normal birşeymiş gibi "sevgilim bari önünü dön de elimiz değmişken hepten yıkayalım seni" diyiverdim.

Karımda bunu bekliyormuş gibi anında önünü bize döndü.

Emmioğlu cem hiç beklemeden yengesinin kocaman, yumuşacık ve neredeyse göbek deliğine dek inmiş memelerini elleriyle şampuanlamaya başladı.

Bunu seyretmek büyük zevkti. Her iki eliyle karımın her iki memesini mıncıklayıp duruyordu. Tutup kaldırdığı memeler şampuandan iyice kayganlaşmış halde ellerinden kayıp yerlerine düşüyorlardı arasıra.

Cem hiç üşenmeden tekrar tutup kaldırıyor ve şampuanla kayganlaşmış iri memişleri bıkıp usanmadan mıncıklıyordu.

Sanırım günlerdir gözlerinin önünde durup elleyemediği ve hayallerini süsleyen şey şu anda yapmakta olduğuydu.

Arada karımın geniş kalçalarınıda boş bırakmayıp elini arkaya atıyor ve götünü mıncıklıyordu.

Az sonra daha fazla dayanamadı ve dakikalardır gözünün önünde duran tabak gibi açılmış yarığa odaklandı. Sol eliyle karımın sağ memesini mıncıklarken sağ eliylede kaymak gibi amcığı avuçladı.

Yeşim iyice olmuş durumdaydı. Banyoda olduğundan farkedilmiyordu ama kuru bir ortamdada olsa kukusu herhalde şu andaki kadar ıslak olurdu.

Emmioğlu eliyle karımın yarığını, şişmiş dış dudaklarını ve neredeyse çük gibi büyümüş kliyorisini sıvazlıyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder