4 Temmuz 2019 Perşembe

Karim Nasil Bu Hale Geldi Başlangic 06

Yatak odasının kapısında iki kişi belirmişti. Biri bu gecenin organizatörü olduğu anlaşılan kankaydı. Diğeri ise uzun gül kurusu mini streç bir elbise olan kahve rengi teni ile uzun kapkara düz saçlı melez bir kadındı. Sanırım sürpriz kendisi oluyordu. Kanka ile göz göze geldiğimizde suç işlemiş çocuk gibi hissetmiştim, ikisi birden bana doğru gelip yanıma oturdular.

-"Nasıl, keyifli geçiyor mu? " diye sorduğunda ne cevap vereceğimi bilememiştim.

Önümüzdeki manzaraya bakıp "Kendi âlemlerine dalmışlar, karın seni unutmuş anlaşılan yediği yaraklardan" deyip aletimle oynamaya başlamıştı bu arada karıma yapılanları kaçırmamaya çalışıyordum konsantrasyonum bozulmuş, açıkçası seyrimi bozdukları için kızar gibi olmuştum ama melez güzeli de bembeyaz dişlerinin göstererek etli dudakları ile aletimi ağzına alıp emmeye başladığında kendimden geçmiştim. Kanka ise taşaklarımla meşgul oluyordu.

İki kadın benimle ilgilenirken şimdiye kadar ki en güzel oral seksi yaşıyordum. Karşımda karımın iyice köşeye sıkıştırılmış bir şekilde ezile ezile sikildiği canlı pornoyu seyrederken muhteşem iri dudaklar ve o koyu ağzın içinden çıkan kocaman pespembe dilin verdiği inanılmaz bir zevk vardı. Kısık gözlerle bir yandan Nazlı'yı izlemeye devam ediyordum, koltuğun üzerinde çevirerek domaltımışlar o güzelim iri kalçaları yayıla yayıla ortaya çıkmıştı. Birisi arkasından pompalarken diğeri önüne geçip eli sikinde tabak gibi götünü suratına dayamış yalatıyordu. Nazlı adamın kalçalarını okşarken aralarına ağzını dayamış adamın iyice eğilerek ortaya çıkardığı deliğini yalıyor sarkan taşakları avuçlayıp eline aldığı yarağı otuz bir çekiyordu. Arkada hızlanan hareketle kasıklar ve kalçalar çarpışıyor, ıslak tenlerden yükselen sesler, Nazlı'nın inlemeleri, fırsat bulup ta ağzında çıkardığında derin derin "oh" çekişleri etrafı sararken etraftakileri sarıp sarmalıyor herkesi baştan çıkartıyordu. 

Karım tatlı tatlı sikillirken bir yandan seyrediyor diğer yandan iki kadının yaptığı muamele ile kendimden geçiyordum. Melez güzeli bir an bile ağzından çıkarmadan emmeye devam ediyordu ve hızla patlamaya hazırlıyordu beni. Boşalırken oturduğum yerden adeta sıçrarcasına sarsıldığımda yarağımı kadının gırtlağına kadar sokmamın şiddeti ile o beyaz dişler bir miktar canımı yakmıştı. Ama gırtlağına kadar soktuğum yarak kadının umurunda bile değildi. Emmeye ve yalamaya devam ediyordu, devam eden oral seksle iyice uyarılmış olmanın verdiği hazla uçuyordum. Nihayetinde beni yeterince mahvettiğine kanaat getirmiş ve artık rahat bırakmıştı. Kanka ise zaten onların yanına gitmiş adamlar işlerine devam ederken sarılıyor, okşuyor ama biraz azarlar gibisinden tavırlar sergiliyor adamlar da hınzırca gülerek şu cümleleri sarf ediyorlardı;

-"Ah güzelim bırak planladıklarımızı içimizden geldiği gibi sikelim, üstelik baksana halinden çok memnun görünmüyor mu?"

-"Ne zamandır böyle istekli ve arzulu bir kadını becermemiştim sikildikçe daha çok istiyor, durmuyor"

-"Nasıl zevk alacağını da , zevk vereceğini de biliyor, günlerce sadece bu kadını sikebilirim" diyordu Nazlı'nın bir amına bir götüne sokup çıkartırken 

Diğeri ise götünü,taşaklarını yalatırken;

-" Yala yavrum yala, solaryumda seni sikerken içimde kalmıştı, nasıl bir iştahsa artık, bende bile bu kadar yok " 

Bu sarf edilenlerin daha ilk kelimelerini duyduğumda yanmaya başlamıştım adeta. Daha öncesi de vardı ve kim bilir kaç kere, nerelerde sikişmişti bu adamlarla? İkisiyle de beraber olmuş muydu? Başkaları da var mıydı? Nazlı'nın bu kadar rahat olması zevkli solaryum seanslarından mı kaynaklanıyordu? Kahrolası bir şekilde hiç görmediğim bir iştahla adamların arasında her yeri yine başına buyruk hareket ediyor kıvrana kıvrana sikiliyordu. 

Melez güzeli yanımdan ayrılmış onların yanına geçmiş, kadın Nazlı'yı meleze emanet ederek benim yanıma gelmişti. Koltuğa uzanarak başını kasıklarıma koymuştu.

Yine aynı soruyu sormuştu "Keyifli geçiyor mu? " diye .

Cevap veremiyordum.

-"Karının ne marifetleri varmış , onun seyretmek hoşuna gidiyor değil mi? " 

-"Merak ediyor musun daha önce neler olup bittiğini?" 

-"Ah evet daha öncesi var neredeyse üç ay oldu solaryuma ilk gelişi ve 15 dakika sonra kendisini siktirmeye başlamıştı. Kendisini sana seyrettirmek istediğini söylediğinde çok şaşırmıştım. Aramızda kalsın senin istediğinden daha fazla istiyordu bunu. Herhalde ne kadar istekli ve arzulu olduğunu görüyorsundur, daha öncekilerde hiç böyle rahat değildi"

Duyduğum her kelime artık ümidi kestiğim sikimi yine kaldırmıştı,

-"Erkek kadın fark etmiyor artık karın için, herkesle yatağa giriyor, buraya gelmeden önce deliler gibi sevişmiştik" diye devam etmişti. 

-"Burada hiç oldu mu?" Kısık bir sesle sormakla sormamak arasında bir şekilde çıkmıştı ağzımdan.

Hiçte hoş olmayan bir şekilde gülümsüyordu cevap vermemişti , cevabı duymak istemediğimi anlamış gibiydi ama bir yandan duymayı da istiyordum , iki arada bırakmıştı beni ve beynim bu soruyla kemiriliyordu, o ortadan kaybolmaları aklıma geldi beş on dakika içinde ayaküstü bu adamlarla iş tutmaya mı gidiyordu acaba veya ayarttığı herhangi biri, garson, komi ile.....

Kadının sözleri ve karşıda olup bitenin etkisi ile kafasına bastırarak ağzını sikimle doldurdum. Halim kalmadığından yavaş yavaş ağzını sikiyordum. Daha ötesine gitmeye niyetim yoktu madem karım seyredilmek istiyordu ben de istediğini yapacaktım.

Melez , Nazlı'yı o benim avım dercesine adamlardan almıştı. Yüz yüze ve ayaktaydılar , daha uzun ve iriydi gecenin sürprizi. Gerçekten benimsin dercesine sarılarak karımı öpmeye başladı, kocaman ağzın içinde Nazlı'nın yüzü kaybolmuştu . Etli dudakları Nazlı'nın dudaklarına yapışmış gerçekten avını yercesine emiyor o koyu tenin içinde pembeliği daha belirginleşen kocaman dil dışarı çıkıp güzelimin ağzına yılan gibi giriyordu. Nazlı karşılığını boynuna sarılarak vermiş, sevişmeye başlamıştı. Dudakların, dudakların içinde kaybolduğu nefes nefese bir öpüşmeydi, melezin elleri Nazlı'nın memeleri ve kalçası üzerinde dolaşıyordu. Bu sefer iki güzel kadın, nefis vücutları ile iki dişi yılan gibi kıvranarak dans ediyordu karşımda. Uzun kolları ile kalçasına yapışıp iyice kendisine dayadığında Nazlı gayri ihtiyari irkilmiş, boğuk bir şekilde inlemişti. Ağzı hep dolu olduğundan bu gece sürekli boğuk sesler çıkartıyordu ama ne istediğini çok iyi anlatıyordu. Vücudu iyice kadına yapışmış kasıklarını bir birlerine sürtüyorlardı, sarılmalar ve öpmeler hızlanmış, vücut kontrolleri yine kaybolmaya başlamıştı, kadın Nazlı'nın boynuna saldırırken o ise sevicisinin memelerine ulaşmaya çalışıyor bazen aşağı çöküp kadını yalamak için hamle yapıyor ama melez buna müsaade etmiyor yukarı çekiyordu. Boynu, memeleri bitmiş şimdi göbeğine inmişti, iyice yere inince Nazlı'nın bir bacağını omuzuna kaldırmış rahatça eriştiği amını koca dili ile göstere göstere yalamaya başlamıştı. Elleri karımın kalçalarında dolaşıyor ve parmakları defalarca sikilmiş deliklerine giriyordu. İyice kendinden geçmiş olan Nazlı ise kadının ağzına amını sürtüyor kendini yalatıyordu. İki parmak karımın deliklerine girip çıkmaya başlamıştı diğer yandan o kocaman dil amının üzerinde dolaşıyordu.

Yine yetmediği belliydi, elleri ile memelerini okşuyor sıkıyor, parmaklarını ağzına sokup çıkartıyordu. Hemen yakınındaki iki adama bakarak neredeyse acılar içinde kıvranıyordu, onları istiyordu . Okşanmak, avuçlanmak, ağzına almak, yalamak ve parmaklanmak istiyordu. Yatağa doğru sürüklenirken "Hadi sizde gelin, sizi de istiyorum" demişti. Adamlar hareketlenecek gibi olduklarında melezin fırlattığı bakış yeterince tehditkardı belli ki Nazlı'nın tadına tek başına bakacaktı, gerçek bir av partisinin ortasında kalmıştı. Karım paylaşılamıyordu. Melez, aslan payını kendine ayırırken sırtlanlar ondan kalanlarla idare edecek gibiydiler, etrafta sinsi sinsi dolaşıyorlar avdan bir parça et koparmaya çalışıyorlar ama dişi aslan onlara müsaade etmiyordu. 

Avını yatağa sırt üstü yatırmıştı. Yatağın ayak ucuna doğru olan başı hafifçe aşağı sarkmıştı, yüzü gözümün önündeydi bu sefer. Melez, Nazlı'nın bacak arasına geçmiş bize bakarak karımın amını uzun uzun dil darbeleri ile yalamaya başlamıştı. Nazlı yine kıvranmaya ve inlemelere başlamıştı. Sikilmeye bu kadar hazır bu kadar istekli görmemiştim hiç. Melez güzeli yalayarak yine yukarılara çıkmış bir yandan karımın memelerini yerken elleri ile de aşağıda parmaklamaya devam ediyordu. Yukarı gelerek Nazlını başını elleri ile destekleyip sevişmeye başlamıştı. Simsiyah parmakları karımın altın sarısı saçlarının arasında dolaşıyor Nazlı yavaş yavaş üstündeki kadının eteğini sıyırarak güzelim kahverengi kalçaları dışarı çıkarmış okşuyordu. Bir süre sonra kadın doğrularak elbisesini çıkarırken Nazlı da sırtı bize dönük oturur vaziyette ona yardım ediyordu. Elbise çıkınca bu sefer kadın sırtüstü yatmış Nazlı kadının üstüne uzanmış sevişiyorlardı, yavaş yavaş o da aşağılara inerek , görebildiğim kadarı ile göbeğinden kasıklarına geldiğinde kadının tangasını sıyırmasıyla yine o boğuk ses ile inleyerek kafasını gömmüş deli gibi yalamaya başlamıştı. Aldığı tadın iniltileri geliyordu kulağıma.Bense kankanın ağzında emiliyor, elim kadının deliklerinde olup biteni seyrediyorduk

Nazlı yüzüstü yatağa uzanmış , götünü sanki altında yastık varmış gibi hafifçe yukarı kaldırmış,bacakları yapışık ,dizleri kırık vaziyette güzelliklerini sergilerken kadını yalıyordu. Kafası aşağıda kaldığı için tam görünmüyordu ama elleri de işe karışmış başını ileri geri yaparak dilini kadının amına sokup çıkartıyor olmalıydı. Kadın yırtıcı bir sesle "Suck it suck it" derken gerçekten panter gibi bir ses çıkartmıştı. Nazlı iyice kalkarak domalmış vaziyetteydi ama kadını böyle yalaması garip gelmişti "sanki ağzında yarak varmış gibi " diye düşünürken, Nazlı'nın İngilizce olarak "Sik artık beni , bu koca yarağını götümde istiyorum" demesi aklımdaki soruları gidermiş ama bir o kadar da şarsmıştı. Afeti devran ve az evvel ağzına verdiğim kadın bir transtı. Niye gay ve translar seçilmişti anlamıyordum ama önümde hem kadınsı hem erkeksi bir sikiş yaşanıyordu. 

Nazlı yüzünü bize dönüp meleze doğru domalmıştı. Ayağa kalkmış olan meleze yukarıdan aşağı baktığınızda nefis bir kadın görürken belinden aşağı doğru bir kadının amını sırılsıklam edecek, teninden daha koyu renkte simsiyah kocaman, karımın yalaya yalaya parlattığı bir yarak görünüyordu. Nazlı'nın içine almak için sabırsızca beklediği gözlerinden ve heyecandan titreyen dudaklarından belli oluyordu. Kalçasını sağa sola sallayarak hemen biraz üstünde duran ve melezin sıvazlayarak sokmak için hazırladığı yarağa temas etmeye çalışıyordu. Melez iyice isterik hale getirmek için yavaş hareket ediyor ve şimdilik iki tanesini soktuğu parmakları ile avutuyordu karımı. Diğer yandan adamlardan biri masajda kullandıkları jellerden birini karımın amına dökerek girecek kalın yarağa hazırlıyorlardı. Arkada olup biten göremiyor ve çok merak ediyordum ama Nazlı'nın yüzündeki ifadeler bir çok şeyi anlatıyor gibiydi. İçindeki parmak sayısı çoğalmış inliyor , kalçalarını oynatarak zevkini artırıyor ve üç kişi tarafından yeni bir sikişe hazırlanıyordu. Karımın götünü yağlayan adam ağzını dayamış birazdan sikilecek delikleri yalamaya başlamıştı. Fırsattan istifade melezin bir çırpıda ağzına verdiği yarak bir kaç dakika içinde iyice sertleşmiş ve biraz daha irileşmiş olarak çıkmıştı. İşini hallettiğinde adamı kenarı çekerek karımla baş başa kalmıştı, hazırlıklar tamamlanmış artık herkes onları seyrediyordu. 

Bütün gün içinde bulunduğum kara büyü yarı kadın yarı erkek olarak karşımda vücut bulmuştu ve asıl kurban ayini şimdi başlıyor gibiydi. Bir an için zaman durmuş Nazlı yüzü bana dönük şekilde domalmış arkasında ise kapkara bir gölge duruyordu. O karanlığın içindeki bembeyaz dişlerin ve biraz önce sikimi yalayan koca pembe dilin saklandığı ağızdan çok anlamadığım ama " Seyret karını nasıl sikeceğim" gibisinden büyülü kelimeler çıkıyordu. Karşımdaki yaratığın görüntüsü ile çıkan sesin hiç bir alakası kalmamıştı, fantastik bir korku filminde gibiydim. Bir anda dişleri büyümüş ,ağzı kan dolu , gözleri ateş kırmızısı olmuş ellerinden çıkan pençeleri zavallı kurbanın kalçasına girmişti. Üzerinde durdukları yatak şehvet kırmızısında parıl parıl yanan bir sunağa dönmüştü ama Nazlı çaresiz bir kurban gibi değil tam aksine efendisine sunulmayı büyük bir sabırsızlıkla bekleyen mürit gibi iyice araladığı bacakları ve kaldırdığı kalçası ile ayinin gerçekleşmesini ve kendisini kutsayacak, belkide şeytanın rahibeliğine terfi ettirecek hançerin saplanmasını bekliyordu. 

Druidlerin efendisi bütün heybeti ile kurbanın arkasında büyülü asasını adayın amına hafifçe dayayarak sürtmeye başladığında ayinin başladığını duyuruyordu izleyen herkese. Sunağın etrafında sanki binlerce insan bu ayini seyrediyordu. Simsiyah damarlı asanın ait olduğu yerlerde dolaşması ile ruhunu teslim etmeyi bekleyen karım sarkmış olan kafasını kaldırarak, kapalı gözleri ile deliğinin üzerindeki dolaşan asanın içine girmesini bekliyordu. Efendi ise iyice kayganlaşmış ve hazırlanmış olan deliğe usulca girmeye başladığında Nazlı'nın ağzı arzuyla açılmaya başlamıştı. Fal taşı gibi olmuş ve bir an için ateş kırmızısına dönen gözlerinde gördüğüm büyünün eşliğinde acı ve zevkle karışık yayılan çığlık karımın günahlarla dolu yeni bir kişiliğe geçişinin başladığını gösteriyordu. Eşikten attığı ilk adımda bir süre derin derin nefes alır vaziyette kaldı, zira büyük bir heyecanla beklemişti bu kapının önünde, sikin sadece başı girmişti ve zevkle inliyordu... "Aman tanrım çok kalınmış" diye mırıldanabilmişti . Yaratık geri hareket edip asasını çıkardığında ise rahatlamış olmanın derin ve uzun bir "Ohhhh " inlemesi vardı ama bir yandan da ilk kez içine aldığı düşündüğüm bu kadar kalın ve büyük yarağın tadı damağında kalmış gibi yutkunuyordu ve sabırsızlıkla tekrar saplanmasını bekliyordu. Bu sahne bir kaç kez yinelendi melez sadece başını sokuyor sonra çıkararak Nazlı'nın amını alıştırmaya devam ediyor geçtiği kapıdan adım adım içeri çekiyordu. Nazlı ise her defasında kalçalarını geri ittirmeye çalışarak yarağın büyüklüğüne aldırmadan içine almaya çalışıyor ama melez kalçalarına geçirdiği pençeleri ile bunu engelleyerek diğer yandan daha da azdırıyor Nazlı'nın iştahını gittikçe kabartıyordu. Daha da dişileşmiş ve yırtıcı olmuştu , o uysal karım değişime uğruyordu biraz evvel sırtlanların ağızlarındaki ve yaraklarının ucundaki yem değil daha vahşi daha isterik dişi bir canavara dönüşüyordu , boğazını yırtarcasına çıkan hırıltılar korkutmaya başlamıştı beni. Amına giren yarak öylesine zorlamış olmalıydı ki kan ter içinde kalmıştı. Zorlanıyordu ama bu zorlanma adeta ruhunun üzerindeki örtüyü yırtarak çıkartıyor hapsolmuş arzular ve tutkular cinin şişeden çıktığı gibi özgürlüklerine kavuşuyordu. Sırılsıklam olmuş saçları yüzüne yapışmış bir perde gibi duruyor saçlarının arkasından soluk soluğu bana doğru diktiği gözlerinde her şey görülüyordu. Korkuyordum ama onun zarar görmesinden değildi bu korku zira bu gece bittiğinde amı götü büyük yaraklara alışmış bir köle olacak, yedikleri yetmeyecekti ve ben hep seyirci kalacaktım.

Artık dudaklardan kontrolsüzce dökülen isterik "Daha fazla sok" inlemeleri başlamıştı. Arsızca kendini siktiren orospu, tapınırcasına "Hepsini içime almak istiyorum" , " "İyice sikmeden bırakma beni" diye yalvarıyor, melezin bacakları arasından sarkan et parçasını hepsinin içine girmesi için deli oluyordu. Gördüğüm açlık sikilmeye değil melezin kapkara kocaman yarağınaydı.

Örtüsünden iyice kurtulmuş Nazlı'nın bu halini gördükçe bu gece karımı sikenlerin gay ve trans değilde abazan birer erkek olmaları halinde böylesi bir orospuyu nasıl sikeceklerini, Nazlı'nın o adamların altlarına nasıl istekle yatacağını, kucaklarında nasıl hoplatılarak evire çevire sikileceğinin hayallerini kurmaya başlamıştım. Daha o kocaman yarağın sadece başını alıyorken sikilmesini seyrettirmesi yetmiyormuş gibi üzerine hayal kurdurmayı da başarmıştı. Biraz sonra tamamı amına hatta götüne girdiğinde herhalde odadan dışarı çıkıp tutuğum adamı içeri alıp sikmeleri için sıraya sokacak hale gelecektim. Değişim sadece karımda yaşanmıyordu sanırım. Bende de dışarı çıkmaya çalışan ucubeler bedenimi ruhumu zorlarken, örtünün altındaki kıpırdanmalarını dehşetle seyrediyor gibiydim. Bir ömür boyunca yaşadığım yaşayacağım bütün duygular bir araya toplanmış gibiydi. 

Muhteşemdi . Saatlerdir karımın sikilişinin her anını büyük bir keyif ve doyumsuzlukla seyrediyor ve bir tek karesini dahi unutmamak için kafama kazımak istiyordum ki....

"Öldürecek misin beni?" "Derdin ne senin?" diyen kankayla yüz yüze gelmiştim. İlgimi dağıttığı için büyük bir nefretle bakıyordum kendisine ama haksız da sayılmazdı. Anlaşılan zavallıcığın kafasını sikime bastırmış gırtlağına kadar sokup nefessiz bırakmıştım , öylesine kendimden geçmiş gibiydim ve gece boyunca ilk kez sesim çıkmıştı ...

"Senin suçun " diyebilmiştim , yaptığı işin bu seviyede beğenilmesi hoşuna gitmişti orospunun taşaklarıma kadar ağzına almıştı beni yine. Çok umursamıyordum yine ilgilenmem gereken yere yönelmiştim. Nazlı'nın gözleri yerinden fırlayacak gibi olmuş ağzı ise her halde iki üç tane yarağı içine alacak kadar açılmış avaz avaz "sok" "sok" diye bağırırken artık melez kesintisiz bir şekilde yarağını karımın amına sokmaya başlamıştı, yılan gibi kıvrılarak içine girdikçe inlemeleri artıyordu. Melez dibine geldiğinde bir anda hızlıca köklemiş ve neredeyse tüm oteli ayağa kaldıracak bir çığlık çıkmıştı Nazlı'dan. Nefes nefese kalmış ve titremeye başlamıştı, destek aldığı elleri sarsılıyor gövdesini taşımıyor gibiydi, Melez biraz acımasız çıkmıştı girdiğinden biraz hızlıca geri çıkmış ve ikinci kez içeri girerken bu sefer yolun yarısında köklediğinde kölesinin elleri artık taşıyamamıştı gövdesini ve yatağa kapaklanmıştı, göğüsleri ve kafası yatakta domalmış vaziyette melezin sikinin ucunda sanki kazığa oturtulmuş gibi kıvranıyor acı ve zevk içinde titreye titreye orgazm oluyordu. Çok çabuk olmuştu. O kocaman alet tarafından sikilmek isteği ile tahrik olmuş daha sikilmeye başlamadan çoktan zirveye taşınmıştı ve iki üç defa girip çıkınca sarsıcı bir orgazm yaşamıştı. İnanılmaz bir ritüeldi, gerçek bir ayine dönüşmüştü adeta. Sonraki bir iki giriş çıkışla karımın parmakları ve dişleri bu sefer yatağa saplanmış, orgazm sarsıntıları devam ediyor ama melez nefes aldırmadan hızlanarak sikmeye devam edip, yeniden karımı dolduruyordu. 

Nazlı aslan tarafından boğazlanan bir ceylan gibi çaresiz çığlıklar atıyor, kulağıma gelen "Çok büyük , çok kalın", " siiik siiiik " sözcükleri hiç te okuduğunuz gibi çıkmıyordu ağzından. Kocaman yarak amından gırtlağına kadar girmiş ve sanki oradan bir delik açmış gibiydi, iniltiler,homurtular birbirine karışmıştı, boğazını parçalarcasına yayılan sesler artık normal bir insanın değil bir canavarın çığlıkları gibiydi. Kendinden geçmişti , beni de kendimden geçirmişti .Efendisinin acımadan asasını her saplayışını sayıyordum onuncu girişinde devam eden orgazmın Nazlı'nın vücudunda yarattığı deprem muhteşemdi. Kolları iki yana açılmış yüzü ve memeleri tamamen yatağa yapışmıştı. Kaskatıydı. Kalçaları iyice havaya dikilmiş , melez de hafif yukarı kalkıp öne doğru eğilerek dibine kadar köklemiş ve içine doğru abanmaya devam ediyordu , Nazlı bu sefer zangır zangır titriyordu. Koca yarak dışarı çıkartılıp son kez hızlıca abanıldığında Nazlı yerle bir olmuş gibi yatağa yayılmıştı, sikici efendisi kollarını belinin altından sokup kalçalarını hafifçe yukarı kaldırarak iyice derinlere girmeye çalışıyordu, Müridini şeytanın meleği ya da ortalık oropusu yapabilmek için elinden gelen her şeyi yapıyor gibiydi. Sunağın üzerinde onu daha uygun vaziyete getirip yaprak gibi titreyen o güzelim vücudun üzerine tüm ağırlığını vererek sikmeye başlamıştı. Bir yandan da vampir gibi boynuna geçirdiği beyaz dişlerle karımı gerçekten yiyecekmiş gibi ısırıyor, yalıyordu. Nazlı iyice yatağa gömülmüş efendisini altında kaybolmuştu, altın sarısı saçlarına melezin simsiyah saçları karışmış, tenleri birbirine girmişti ağzıdan sürekli "Sik beni , sik beni , sikin beni " yalvarışları dökülüyordu. Bu gece en çok kurduğu cümleydi "Sik beni".

1 yorum: